27
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

İşte küçük Hüseyin Kaya

Kaya Çilingiroğlu'nun pazartesi günü dünyaya gelen oğlu Hüseyin Kaya'nın ilk fotoğrafı, medyaya dağıtıldı.

Kaya Çilingiroğlu-Feraye Tanyolaç çiftinin çocukları geçtiğimiz pazartesi günü dünyaya geldi. Eylül ayında beklenen ancak Çilingiroğlu'nun her fırsatta "Feraye'nin erken doğurmasından korkuyorum" dediği Minik Kaya, Kadıköy Şifa Hastanesi'nde Operatör Doktor Tülay Top'un gerçekleştirdiği sezaryenla 3 kilo 340 gram ve 50 cm boyunda dünyaya gelmişti... 8 yıl aradan sonra ikinci kez baba olmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Kaya Çilingiroğlu, dün öğle saatlerinde bir sürpriz yaparak oğlunun fotoğraflarını gazetelere gönderdi. 

Herkesin Hüseyin Kaya'nın fotoğraflamak için uğraştığını görünce, çareyi bir fotoğrafçı tutmakta bulan Kaya çilingiroğlu, bu alanda profesyonel olan Türkiye'nin ilk doğum fotoğrafçısı Şengül Pallı ile çalıştı. Pallı tarafından Minik Kaya'nın doğumdan birkaç gün sonra siyah-beyaz fotoğrafları çekildi. Hüseyin Kaya'nın baba Kaya Çilingiroğlu'na benzerliği de dikkat çekti.

Kaya Bebek sünnet oldu

Bebek Kaya'nın hastanede sünnet olduğu belirtildi. İkinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan Kaya Çilingiroğlu'nu hastanede annesi Gülümser Çilingiroğlu da yalnız bırakmadı. 

Kaya Çilingiroğlu'nu dün ilk ziyaret eden ise Beşiktaş kulübünün eski menajeri ve aile dostu Sinan Engin oldu. Engin, hastane kapısında 'Kaya benim çok eski arkadaşımdır. Onun baba olmasına ben de çok sevindim. Hüseyin Kaya bebek aynı Kaya'ya benziyor. Allah sağlık ve mutluluk versin' dedi.
...
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2006 Cuma 13:14:16
Güncelleme :25 Ağustos 2006 Cuma 14:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?