22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

İşte melek yüzlü

Mustafa Sandal'ın Azra Akın ile Tuba Ünsal için yazdığı söylenen "Melek Yüzlüm" adlı şarkısının klibinde Kuruçeşme'deki Sortie adlı kulüpte sigara satan Gözde Tezer rol alacak.

Hem çalışıyor hem okuyor

Mustafa Sandal'ın son albümündeki "Melek Yüzlüm" adlı şarkısının klibinde rol alacak isim belli oldu. Sandal'ın önce Dünya Güzeli Azra Akın, daha sonra da eski sevgilisi Tuba Ünsal'a yazdığı söylenen, kendisinin ise, "Şarkım için birçok insanın adı geçiyor. Ama benimle mezara gidecek o isim bir sır" dediği şarkının klip güzeli, Sortie'deki Fishmekan adlı balıkçıda sigara satan Gözde Tezer oldu. Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan 21 yaşındaki Tezer, klipte rol almayı kabul etti.

Tatile için kabul etti

Daha önce de birçok teklif aldığını fakat kabul etmediğini söyleyen Tezer, Yunanistan, İtalya gibi ülkeleri gezmek istediği için para biriktirdiğini, klip çekiminden alacağı parayla bu hayalini gerçekleştirme fırsatı bulacağını söyledi. Tezer, bugün Mustafa Sandal'la birlikte kamera karşısına geçecek. Güzelliğiyle dikkat çeken Tezer, dizi teklifleri gelmesine rağmen şimdilik oyunculuğu düşünmediğini de dile getirdi.

Mustafa Sandal, klibinde tanınmamış bir güzeli oynatacak.

Kelebek
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2007 Salı 08:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esrin özgüler IP: 85.107.167.xxx Tarih : 12.08.2007 17:14:20
gözdecim peri gibidir...yolun acık olsun guzel kız..esrin..