16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

İşte olay sahne

Amerika’da çekilen ‘Ölümle Dans’ın (Living and Dying) galası önceki gece Ümraniye Carrefour AFM Sinemaları’nda yapıldı. 

Galaya filmin uluslararası üne sahip yıldızları Michael Madsen ve Bai Ling’in yanı sıra, Tamer Karadağlı ile Deniz Akkaya da katıldı. 

Deniz Akkaya’ya, Michael Madsen’in tecavüz ettiği sahne filmin en çok konuşulan bölümüydü. 

News Films International ile Hermes Film'in ortak yapımı "Ölümle Dans"ın (Living and Dying) dünya galası, önceki gece Ümraniye Carrefour AFM Sinemaları'nda yapıldı. 

Kadınlarla Dayanışma Vakfı (KADAV) yararına yapılan galaya filmin başrol oyuncuları Michael Madsen ve Bai Ling'in yanı sıra, Türk oyuncular Tamer Karadağlı, Yelda Reynaud ile Deniz Akkaya da katıldı. 

Dün vizyona giren film, bir bankayı soyduktan sonra kaçan ve yakınlardaki bir kafeteryaya sığınan üç soyguncunun, o sırada içeride bulunan iki katil tarafından müşterilerle birlikte rehin alınmasını anlatıyor. 

"Kill Bill 1", "Kill Bill 2" ve "Die Another Day / James Bond" gibi filmlerdeki performansıyla dikkat çeken Michael Madsen, galaya eşi De Anna ile katıldı. Galada sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Madsen'i eşi dudağından öperek kutladı.

Yeşilçam'a kapı aralandı

Filmde karanlık işadamı "Nicolea Duca" karakterini canlandıran Tamer Karadağlı, bir rüyasını daha gerçekleştirdiğini söyleyerek, "Bence Türk sineması için bir kapı aralandı. Bizden sonra başkaları daha büyük hamleler yapacaktır" dedi.
Milliyet İnternet
Yayın Tarihi : 31 Mart 2007 Cumartesi 11:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?