22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

İsterse hemen boşanırız

Bülent Ersoy'la evliliğinin 20'inci gününde İzmir'de Pelin Taşçı adlı genç kızla kameralara yakalanan Armağan Uzun, boşanma sinyalleri verdi.

Uzun, verdiği röportajda "Bülent Hanım isterse hemen boşanırız" dedi. Bülent Ersoy'la evliliğinde kriz yaşandığı haberlerini doğrulayan, uzun zamandır görüşmediklerini ama sorunları çözebilmek için elinden geleni yaptığını söyleyen Armağan Uzun, "Pazar Keyfi" programındaki röportajında "Sıkıntımız aynı şekilde devam ediyor. Bir süredir görüşmüyoruz" dedi. Uzun, Ersoy'dan özür dileyip dilemediği sorusuna ise "Kendimi affettirmem gereken bir durum olmadığı için böyle bir şey söz konusu değil. O konuyu zaten aştığımızı düşünüyorum, asıl ondan sonra aramızda yaşanan problemler bizi bu duruma getirdi" diye cevap verdi.

Bana güvenmiyor

Armağan Uzun, Ersoy'un kendisine güvenmediğini ve bunu hissettirdiğini, sorunun da bundan kaynaklandığını belirterek şunları söyledi: "İstanbul'a geldiğimde evimizde kaldım. Sorun neyse çözülsün diye oturup konuştuk, ama değişen bir şey olmadı. Aynı şekilde devam ediyor. Tabii ki onu seviyorum, saygı da duyuyorum. Ama evlilik apayrı bir şey. Bende kırgınlığın verdiği bir soğukluk var artık. Boşanmak istiyorsa boşanırım."

Canlı yayında tansiyonu düştü

Bülent Ersoy, jüri üyeliği yaptığı "Popstar Alaturka" yarışmasının önceki günkü canlı yayını sırasında rahatsızlandı. Reklam arasında gittiği kuliste fenalaşan Ersoy'un tansiyonunun düştüğü anlaşıldı. Sanatçı, tansiyonu normale döndükten sonra yeniden jüri arasında yerini aldı.

Kelebek
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 08:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?