22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Japon taşıyıcı anne bulacağız

Yaptığı evlilikle gündemden düşmeyen sanatçı Bülent Ersoy, eşinin istemesi durumunda taşıyıcı anne bulacaklarını söyledi. Ersoy, bebeğin kendisine benzemesi için de taşıyıcı annenin Japon olmasını istedi. 

Bülent Ersoy, Foça'da yaptığı açıklamada, “İleride Armağan babalık duygusunu tatmak isterse taşıyıcı anne bulacağız. Bebeğin bana benzemesi için anne Japon olabilir” dedi.

Yeni Foça'da Ti Beach Bar'da dün gece sahne alan eşi Armağan Uzun'u, kayınvalidesi Gülsüm Uzun ile izleyen Bülent Ersoy, basına ilginç açıklamalarda bulundu. Kendisinin doğurma özelliği bulunmadığını söyleyen Bülent Ersoy, bu konuda Armağan Uzun ve ailesiyle konuştuklarını ve herhangi bir problemin olmadığı belirtti. Evlatlık edinme konusuna da sıcak bakmadıklarını vurgulayan Ersoy, “Kendi canımdan olmayan bir çocuğa annelik edemem. Ama ileride Armağan babalık duygusunu tatmak isterse, taşıyıcı bir anne bulacağız. Dokuz ay 10 gün bizim çocuğumuzu taşıyacak bir taşıyıcı anne kiralayacağız” dedi.

Armağan ile taşıyıcı annenin cinsel ilişkiye girmeyeceğini özellikle vurgulayan Bülent Ersoy sözlerini şöyle sürdürdü:
“Taşıyıcı annenin yumurtası laboratuvar ortamında aşılanacak ve ana rahmine yerleştirilecek. Çocuğumuzun fiziksel özelliklerinin bana benzemesi için, taşıyıcı anne benim gibi çekik gözlü bir Japon olabilir.”

Armağan'ın sahneye çıktığında izleyicilere, “Foça'ya yalnız gelmedim, size gelininizi de getirdim' diye seslenmesi uzun süre alkış aldı. bol bol alkış aldı. Konseri kayınvalidesi Gülsüm Hanım'la birlikte izleyen Ersoy'a önce güller sunan Armağan, sonra da Ersoy'un başından aşağı güller döktü. Sahneye çıkması için yapılan tüm ısrarları geri çeviren diva, sadece eşini dinlemeye geldiğini söyledi.

Ahmet AKTAŞ/FOÇA (İzmir), (DHA)
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2007 Cuma 18:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?