25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Japonya kalbinde

Japonya’dan çok etkilendiğini belirten Hadise, Belçika’da ödül aldığı gecede hayranlarının hediyesi kimonoyu giydi

Hadise, doğup büyüdüğü Belçika’nın en önemli müzik kanallarından biri olan TMF’nin düzenlediği geleneksel “TMF Ödülleri Töreni”nde bu yıl da ödülle döndü.
2006 ve 2007 yıllarında “TMF Ödülleri Töreni”nde üst üste “Best Urban” dalında ödül alan Hadise, bu yıl da aynı ödüle layık görüldü. Ödülünü alırken çok heyecanlı olan Hadise, kısa bir süre önce Belçika’da piyasaya çıkardığı albümüyle de aynı ismi taşıyan “Fast Life” şarkısını seslendirdi. Törende derin göğüs dekolteli, süper mini bir kimonoyla sahneye çıkan Hadise’ye Japon makyajı yapan ve yöresel kıyafetler giyen 14 dansçı eşlik etti. Performansı ve görüntüsüyle Beyonce, Jennifer Lopez gibi Latin starları aratmayan Hadise, şovuyla nefes kesti.

Kıyafeti hediye
Bir süre önce promosyon turu nedeniyle gittiği Japonya’dan çok etkilendiğini belirten Hadise, “Japonya gezim süper geçti. Gittiğim her yerde çok büyük ilgi gördüm. Kendimi evimde gibi hissettim. Japonları çok sevdiğim için özellikle ödül töreni için de dansçılarımla düşündük. Japon kıyafetleri ve makyajıyla özel bir şov yapma kararı aldık” dedi.

 

DÜM TEK TEK UZAKDOĞU’DA
Yaklaşık bir yıldır besteci Sinan Akçıl’la birlikte olan ve “Özel hayatımda çok mutluyum” diyen Hadise’nin kasım ayında Japonya’da “Düm Tek Tek” isimli albümü piyasaya çıkacak. Cuma günü Beyaz Show’a katılmak için Belçika’dan Türkiye’ye gelecek olan Hadise, önümüzdeki günlerde yeni klibini çekecek. Bir çorap firmasının yüzü olan Hadise’nin rol aldığı reklam filmi ise bugünden itibaren ekranlarda dönmeye başlayacak.
 

.
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 18:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?