16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Jennifer Lopez gözden düştü

İngiliz The Sun gazetesinin okuyucuları dünyanın en güzel popolu 7 yıldızını seçti. Eva Mendes ve Jessica Biel başı çekti.

Jennifer Lopez (3.4/5): The Sun okuyucuları tarafından 3. sıraya koyuldu. Onunki gibi bir popoya sahip olmak isteyen milyonlarca kadın, estetisyenlerin yolunu tutuyor.
Eva Longoria (3.3/5): Basketbolcu Tony Parker'la evlenen Eva Longoria, 1.57'lik boyuna rağmen dünyanın en seksi kadınları arasında yer alıyor. Okurlar onu dünyanın en güzel 4. poposu seçti.
Eva Mendes (3.9/5): Latin yıldız, birinciliği Jessica Biel'le paylaştı. Dünyanın en seksi melezleri arasında gösterilen aktris, geçtiğimiz yıl GQ dergisine verdiği çıplak pozlarla, poposunun güzelliğini sergilemişti.
Fergie (2.9/5): Amerikalı hiphop şarkıcısı, listenin 6. sırasında yer aldı. Oyunculuk da yapan 32 yaşındaki Fergie, şarkıları kadar seksi dansları ve cüretkar giyimiyle de tanınıyor.
Jessica Biel (3.9/5): Amerikalı aktris ve eski top model, Hollywood'un en güzel popolu 2 kadınından biri oldu. Her röportajında kendisini seksi bulmadığını söylese de, hayranları tam tersini savunuyor.
Rihanna (2.8/5): 19 yaşında ve diri vücuduyla hemcinslerini kıskançlık krizlerine sokuyor. Milyonlarca erkeğin hayran olduğu şarkıcı The Sun'ın dünyanın en güzel popolu yıldızları listesinde 7. sırada yer alıyor.
Mariah Carey (3.2/5): Bugüne dek defalarca 'Bayan Bacak' seçildi. İlerleyen yaşına rağmen vücudunun güzelliğini koruyor. Carey, en güzel popolular listesinde 5. sırada bulunuyor.

Güneş
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 15:36:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?