28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Jolie-Pitt çiftine çocuk aranıyor

ABD’li ünlü oyuncu Angelina Jolie, erkekarkadaşı Brad Pitt ile yeniden evlatlık edinmeyi düşündüklerini açıkladı. 

Amerikan ABC Televizyonu’nun “Günaydın Amerika” programına katılan Angelina Jolie, “Maddox’un, ailemiz büyüdükçe biyolojik çocuk sahibi olmaya başladığımızı düşünmesini istemiyorum” diye konuştu.

Kızları Shiloh’yu dünyaya getirmenin harika bir deneyim olduğunu anlatan Jolie, ancak şimdi çocuklarına yeni bir kız ya da erkek kardeş bulmak istediklerini söyledi. Şu anda hamilelik düşünmediğini de belirten ünlü oyuncu, çocuklarının ailelerine bakışlarını dengelemenin önemli olduğunu bildirdi.

Jolie, “Ailemizin üyeleri değişik ırklardan geliyor ve böyle bir durumdaaile içinde ırkların dengesini kurmak gerekir. Shiloh için kendisinebenzeyen Brad ve ben varız” diyerek, Kamboçyalı oğlu için bir Asyalı ya da Etiyopyalı kızı için bir Afrikalı bebek evlat edinebileceklerini söyledi.

Amaçlarının değişik ülkelerden değişik çocuklar evlat edinmek olmadığınınaltını çizen Jolie, çocukları için en iyi olanı istediklerini vurguladı.

Jolie, 18 Aralık Pazartesi günü 43 yaşına girecek olan Pitt’in iyi bir baba olduğuna dikkati çekerek, Pitt için, “Çocuklarla ilgilenmekten büyük keyif alıyor. Bu sabah bu programa katılacağım için çok erkenden uyanıp 2 kızımızla ilgilendi ve ben birkaç saat dinlenebildim. O harika bir hayat arkadaşı,harika bir adam” dedi.
AA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2006 Cuma 01:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?