15
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Kabadayı mafyadan kız kaçıracak

Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan'ın başrol oynadığı "Kabadayı" filmi, 14 Aralık'ta vizyona giriyor.

Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan'ın başrol oynadığı "Kabadayı" filmi, 14 Aralık'ta vizyona giriyor. Senaryosunu Yavuz Turgul'un yazdığı, yönetmenliğini ise Ömer Vargı'nın üstlendiği filmde, Şener Şen eski bir kabadayıyı, Kenan İmirzalıoğlu ise Şen'in oğlunun kız arkadaşına kafayı takan bir mafya babasını canlandırıyor. "Çiçek Abbas", "Züğürt Ağa", "Tosun Paşa", "Muhsin Bey", "Eşkıya" ve "Gönül Yarası" filmlerinin senaryosunu yazan Yavuz Turgul ile "Herşey Çok Güzel Olacak" ve "İnşaat"ın yönetmeni Ömer Vargı imzasını taşıyan "Kabadayı", 14 Aralık'ta yurt içinde ve yurt dışında yaklaşık 400 kopya ile sinema izleyicileriyle buluşacak. Türk sinemasının usta ismi Şener Şen'in meşhur kabadayılardan "Ali Osman"ı canlandıracağı filmde, Kenan İmirzalıoğlu ise Şen'in oğlunun kız arkadaşına aşık olan ve onu alabilmek için savaş başlatan mafya babası Devran'ı canlandırıyor. İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin ve Aslı Tandoğan da rol aldığı filmin konusu ise kısaca şöyle: 

Meşhur Kabadayılardan Ali Osman (Şener Şen) eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği ve aşık olduğu kadının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat (İsmail Hacıoğlu) ve sevgilisi Karaca (Aslı Tandoğan) ile bir barda çalışmaktadırlar. Karaca'ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise (Kenan İmirzalıoğlu) kızı geri alabilmek için her şeyi göze almıştır. Ali Osman'ın artık tek amacı oğlu Murat ve sevgilisi Karaca'yı canı pahasına korumaktır.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2007 Cuma 12:33:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?