16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

‘Kadınlar ilgimi çekmiştir ’

Angelina Jolie, kitabında özel hayatını gözler önüne serdi. Jolie'nin lezbiyen ilişkilere olan yatkınlığı ortaya çıktı... 

Jolie, 10 yıl önce kurduğu lezbiyen ilişkilerden ve sadomazo seksten pişmanlık duymadığını anlattı. İşte Alman Bild gazetesinin yayınlandığı ’Jolie Otobiyografisi’nin çarpıcı bölümleri:

* Foxfire adlı filmin çekimleri sırasında Jenny Shizu ile tanıştım. Çok güzeldi... Senaryo gereği öpüştük, 1 hafta sonra ise birbirimize gerçekten aşık olduk.

* Onunla gerçekten mutlu bir hayatım vardı. İkimizin de aynı cinsiyete sahip olmamız çok önemli değildi. Onunla evlenmek istedim. Fakat daha sonra yollarımız ayrıldı.

* Uzun bir dönem lezbiyen ilişkiler kurdum. Kimi zaman erkeksi kimi zaman ise minyon kadınlarla birlikte oluyordum.

* Sadomazoşist yönlerim de var... Cinsel ilişki sırasında acı çekmekten hoşlanıyordum. Bu yaptıklarımın hiçbirinden pişmanlık duymuyorum. Ama yaşananlar geride kaldı. Artık daha sakin bir hayatım var.

* Brad Pitt ile Kenya’da bir film çekimi sırasında ilk kez birlikte olduk. Muhteşemdi. Korumalarım odama vahşi bir hayvanın girdiğini sandı ve kapıyı kırıp içeri girdiler. Oysa ki biz Brad’la sevişiyorduk. O mükemmel bir insan ve iyi bir aile babası olmak istiyor.

Jolie, son 4 yılda BM temsilcisi olarak 30’dan fazla ülkede yardım çalışmalarına katıldı. Kamboçya, Etiyopya ve Vietnam’dan toplam 3 çocuk evlat edindi. Bir de Brad Pitt’ten çocuk sahibi oldu.



ajanslar
Yayın Tarihi : 25 Mart 2007 Pazar 17:00:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?