26
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Kadınları nasıl baştan çıkardı?

Hollywood’un “gelmiş geçmiş en büyük çapkını” olarak kabul edilen 72 yaşındaki oyuncu ve yönetmen Warren Beatty’nin birlikte olduğu kadınları konu alan bir kitap fırtına kopardı

Fransız Paris-Match dergisi, Peter Biskind imzalı “Star: How Warren Beatty Seduced America” (Yıldız: Warren Beatty Amerika’yı Nasıl Baştan Çıkardı) adlı biyografik kitaptan ilginç pasajlar yayımladı. Dergi, Warren Beatty’nin kadınları kendine hayran bırakan bir çapkından çok daha fazlası olduğunu, modern Amerikan sinemasının ve yeni Hollywood’un öncüsü olduğunu yazdı.
Bazı kaynaklar, 1991’de Anette Benning’le evlenen Warren Beatty’nin 12 bin 775 kadınla birlikte olduğunu ileri sürmüştü. Biskind’in kitabından Warren Beatty’nin birlikte olduğu kadınlarla ilgi bazı pasajlar söyle:

-Jane Fonda: İlk karşılaşmalarında Beatty’nin eşcinsel olduğunu düşündü. Fonda, “O kadar da yakışıklıydı ki. Tüm arkadaşları eşcinsel ve parlak insanlardı. Bir piyano barda piyano çalmaya bayılıyordu” dedi.

-Joan Collins: Beatty, 1959’da Jane Fonda ile öğle yemeği yerken yandaki masada oturan Collins dikkatini çekti. Collins, kendisine dikkatle bakan genç adamın henüz ehliyet alma yaşına bile gelmemiş olduğunu düşündü. Sonunda Collins’le bir buçuk yıllık bir aşk yaşadı. Beatty ve Collins’in günde yedi kez seviştikleri söylentisi yayıldı. Bu iddianın gerçek olup olmadığını soran bir tanıdıklarına Collins, “Belki o yapıyordur, ben yatakta yatmaktan başka bir şey yapmıyorum” yanıtı verdi.

-Leslie Caron: 1964’te tanıştıklarında Beatty, ünlü yıldızın tüm filmlerini seyretmişti. Caron evliydi ama bu birbirlerine aşık olmalarına engel olmadı. İki yıl hiç ayrılmadılar. Ne var ki 1960’ların sonrasında bu aşk kabusa dönüştü. Çünkü Beatty’nin gözü asansörde ya da herhangi bir yerde rastladığı her kadının üzerindeydi.

-Britt Eakland: Beatty’nin kadınlara nasıl davranacağını çok iyi bildiğini söyledi. “Hiçbir erkek beni onun kadar mutlu etmedi” diye konuştu. “Onun için bu iş asansörü çalıştırmak kadar basitti. Bizi göğe çıkarmak için tam da hangi düğmeye basması gerektiğini biliyordu” dedi.

-Julie Christie: Beatty’nin Christie’yi kendine aşık etmesi öteki kadınlardan zor oldu. Başka dünyaların insanlarıydılar. Christie, Hollywood’da bir akşam yemeğinde saçma sapan sohbetlerde bulunmaktansa çiftlikte inek sağmayı tercih edecek türden bir kadındı. Beatty ise altın zincir kolyeli, bronz tenli bir amatör playboy izlenimi veriyordu. Ne var ki bir akşam birlikte yemek yediler ve Beatty zekâsıyla Christie’yi etkilemeyi başardı.

- Madonna: Beatty’ye “ihtiyar adam” diye hitap ediyordu. Hatta kendisini orgazma eriştiremediğini, Sean Penn’in yatakta daha iyi olduğunu söylüyordu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2010 Pazar 15:12:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?