28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Kainat güzeli Porto Riko'lu

Porto Riko'lu Zuleyka Mendoza, Miss Universe dünya güzeli seçildi. İkinci Japon üçüncü ise İsviçre güzeli oldu. Yeni Miss Universe 2006 yarışmasında dünya güzellik kraliçesi unvanını, Porto Riko'dan Zuleyka Rivera Mendoza kazandı. Yarışmada ikinciliği Japon, üçüncülüğü ise İsviçre güzeli aldı.

Yarışmaya 86 ülkeden güzeller katıldı, ilk 20'ye Arjantin, Brezilya, Bolivya, Kanada, Kolombiya, Danimarka, Etiyopya, Macaristan, Hindistan, Japonya, Meksika, Paraguay, Porto Riko, Rusya, İsveç, İsviçre, Tayland, Trinidad Tobago, Ukrayna ve ABD güzelleri girdi.

BAYILDI

Zuleyka Rivera Mendoza, yarışmanın ardından düzenlenen basın toplantısı sırasında baygınlık geçirerek yere düştü.Yetkililer, Mendoza'nın durumunun iyi olduğunu, basın toplantısının yapıldığı yerin çok sıcak ve giydiği elbisenin çok dar ve ağır olması nedeniyle 18 yaşındaki yeni kraliçenin baygınlık geçirdiğini söylediler.



aa
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2006 Pazartesi 10:07:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selen yazgıcı IP: 78.174.242.xxx Tarih : 16.08.2012 11:14:47

selam  ben  selen.ama bu elbiseyle  ancak  sex  yapılır  bu  bir  hakaret  değil.  kaiat  güzeli  olmak  hiç  bişey  değil.  sevgili  yapar  ortada öpüşür  kıskandırır  sonra  kövar  bana kızmasın  gerceklerin  maskesiz  yüzü.