20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

Kalpsiz adam için 10 kilo verdi

Star TV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından “Kalpsiz Adam”ın çekimleri Samandıra’da sürüyor. Başrollerini Bülent İnal ve Saadet Işıl Aksoy’un paylaştığı BKM yapımı dizi 10 Ekim akşamı Star TV’de seyirciyle buluşacak. Yılmaz Erdoğan’ın beş yıl önce sinema filmi olarak tasarladığı, ancak daha sonra dizi filme dönüştürülen hikâyede diğer rolleri Arif Erkin, Arsen Gürzap ve İdil Fırat gibi deneyimli oyuncular canlandırıyor.
Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ümmü Burhan oturuyor. “Beynelmilel” ve “O... Çocukları” gibi başarılı filmlere imza atmış senarist ve yönetmen Sırrı Süreyya Önder ise dizinin senaryo süpervizörlüğünü ve senaryo danışmanlığını üstleniyor.
“Ihlamurlar Altında” dizisindeki performasıyla aranılan jönler arasına giren Bülent İnal, dizide beklenmedik bir zamanda kalbi duran ve kalp nakliyle yeni bir yaşamına başlayan Oktay karakterini ete kemiğe büründürüyor. Rolü için imajını da değiştiren İnal, kalp krizi ve sonrasındaki hastane sahnelerinin gerçekçi olması için, çekim devam ederken 10 kilo verdiğini söyledi.

“Kalpsiz Adam” Oktay nasıl biri?

Bencil ve zengin bir karakteri oynuyorum. Kalp ameliyatı oluyorum, bir başkasının kalbi bana naklediliyor. Fakat o zaman nasıl biri olacağımı bilmiyorum. Ama kendi fikrim çok iyi olmayacağı yönünde...

Oktay karakteri lüksü seviyor. Gerçek hayatta siz bu konuda nasılsınız?
Kendi çapımızda bir lüksümüz var ama çok şatafatlı şeyleri sevmiyorum.

Rol için bayağı zayıflamışsınız...
Daha bir dört kilo vereceğim. “Karayılan” dizisi döneminde çok sıkıntılı bir sezon geçirdiğimiz için kendimi yemeğe vurmuştum. 12 kilo aldım. 92 kiloya çıkmıştım. 80’e ineceğim.

Tatmin edici bir ücret aldınız mı?
Yazılanlar kadar değil. Abartılıyor ama sonuçta iyi bir para kazanıyoruz.

Sizin para politikanız nasıldır?
(Gülüyor) Bir isminiz olduğu zaman yapımcılar ve kanallar için bir şey ifade etmeye başladığınızda istediğiniz fiyatı veriyorlar. Astronomik rakamlar yazılıyor ve birçok arkadaşın maliye ile başı derde giriyor. Tabii ki herkes emeğinin karşılığını alıyor ve isim olduğunuzda iyi para kazanıyorsunuz. Riskleri de artıyor.
İyi giden bir ilişkim var

“Kalpsiz Adam’ın kalbi şu an dolu mu?
Evet dolu. İyi ve mutlu giden bir ilişkimiz var, yaşıyoruz. Basında öyle haberler çıkıyor ki biz her gün açıp okuyoruz ve şaşırıyoruz. Ben çok takmıyorum zaten ama ailelerimiz sabahın köründe arıyorlar “Ayrılmışsınız çok üzüldük” diyorlar. Bir kere annem beni aradı “Evleniyormuşsunuz, bizim haberimiz niye yok?” dedi. Ben de ona “Evlensem niye gazetecileri arayayım, ilk sana söylerim” dedim.

Evlilik planınız var mı?
Evlilik olacak ama bunu önce anneme söyleyeceğim.


Araplar ona hayran

Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Ortadoğu’nun en popüler tiplerinden oldunuz, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Enteresan bir gelişme oldu. Geçen mart ayı gibi telefon geldi. Daniel Bey Dubai’den arıyor. Türkçe de biliyor, “Bir süredir Türk dizileri burada gösterimde ve Ihlamurlar Altında 25 bölüm yayınlandı ve ortalık yıkılıyor” dedi. 22 Arap ülkesinde böyle bir durum olduğunu söyledi. Biz çok inanmadık. Davet ettiler. Ben, Sinan (Tuzcu) ve Tuba (Büyüküstün) gittik. Gerçekten Türkiye’deki kadar çok izlenme durumu var. Yürümek zor, insanlar sürekli fotoğraf çekiyor, evlilik teklifleri, gelen hayranlık mailleri falan. İlginç gelişmeler... Türkiye için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hep yüzümüz Avrupa’ya dönüktü. Yapımcılar da öyle... Türk turizmine çok büyük katkımız oldu. İnanılmaz bir turist akını yaşanıyor. Gazi Mahallesi’nde çekildi dizi. Araplar her gün Gazi Mahallesi’ne minibüsle tur yapıyor.

Hiç teklif alıyor musunuz Arap yapımcılardan?
Dizi ve film teklifleri var, ama bunlar çok olgunlaşmış şeyler değil. Reklam amaçlı teklifler var, işte açılışlara falan çağırılıyoruz. Öyle şeyleri çok tercih etmedim ben... Ama bu gece bir Beyrut yolculuğumuz var. Bir mobilya firmasının reklam çekimine katılıyorum. İki gün oradayım.

Milliyet
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 12:37:48
Güncelleme :7 Ekim 2008 Salı 12:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?