19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

'Kanal-i-zasyon'la döndü

Okan Bayülgen sinemaya döndü

Ünlü oyuncu şovmen Okan Bayülgen’i uzun zamandır uzak durmayı seçtiği sinemaya döndüren, medya dünyasından çok sayıda ünlü ismin konuk olarak rol aldığı ve yapımcılığını Tiglon’nun üstlendiği 'Kanal-i-zasyon'un çekimlerine başlandı.

Türk sinemasında bu yılın en iddialı komedisi olarak merak uyandıran filmde Okan Bayülgen’in yanısıra Hakan Yılmaz, Serhat Özcan, Aslıhan Gürbüz, Rasim Öztekin, Erol Günaydın, Orhan Aydın, Hüseyin Elmalıpınar’da oyuncu olarak yer alıyor. Bu isimlerin dışında Hakkı Devrim, Yasemin Bozkurt, Ahmet Çakar, Ziya Kürküt, Metin Uca, Vatan Şaşmaz, Esra Erol, Saadettin Teksoy, Erol Büyükburç, Zerrin Özer, Haydar Dümen ve Medyum Memiş filmde konuk oyuncu olarak rol alan ünlülerden bazıları.

Filmin konusu:
Fakir evinde annesiyle birlikte mutlu mesut bir hayat süren İmdat (Okan Bayülgen), bir temizlik şirketinde cam silici olarak çalışmaktadır. Hayattaki en büyük zevki televizyon izlemektir. Kanal İ adlı özel televizyon binasının camlarını silerken, kanalın üçkağıtçı müdürü Berk (Hakan Yılmaz) tarafından, İmdat'ın eşsiz rating sezgisi keşfedilir. Olaylar çılgınca bir hızla ilerler ve İmdat kendini kısa sürede kanalın başında bulur. Yaptığı birbirinden komik ve acaip programlarla, Türkiye'nin gündemine oturur. En büyük yardımcıları mahalle kahvesinden arkadaşı, "Profesör" lakaplı Atilla Abi (Serhat Özcan) ve neredeyse ilk görüşte aşık olduğu sekreteri Nazlı'dır (Aslıhan Gürbüz). Ancak İmdat tüm saflığıyla başarıdan başarıya koşarken, kendisine kurulan tuzakla, birden bire Türkiye'nin bir numaralı medya suçlusu haline gelecektir.

Yönetmenliğini Alper Mestçi üstlendiği filmin, senaryo yazarı ise, Murat Aykul.

 





 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 11:42:33
Güncelleme :3 Temmuz 2009 Cuma 11:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?