22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

'Karımdan boşanıyorum'

Deniz Seki ile aşk yaşayan Hüsnü Şenlendirici, eşi Nazire Şenlendirici'den boşanmaya karar verdi.

Yazılı bir açıklama ile kararını duyuran ünlü klarnetçi, "Eşimle bir süredir problemler yaşıyorduk. Ayrılığın üçüncü şahıslarla ilgisi yoktur" dedi.Deniz Seki ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra eşi ve eşinin yakınlarıyla karakolluk olan Hüsnü Şenlendirici, bir haftalık düşünme sürecinin ardından, eşi Nazire Şenlendirici'den boşanmaya karar verdi. Kararını yazılı bir açıklamayla medyaya duyuran ünlü klarnetçi, şu açıklamayı yaptı: "Uzun zamandır dengeleri bozulmuş evliliğimin son günlerde geldiği durum nedeniyle ailemin ve çocuklarımın daha fazla zarar görmemesi için evliliğimi bitirmeye karar verdim. Tüm yaşanan tatsız olayların ardından benim, eşimin ve çocuklarımın daha da fazla üzülmemesi ve yıpratılmaması için ayrılığın en doğru karar olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar evliliğimin bitmemesi için çaba göstersem de son yaşananların ardından artık geriye dönüşün mümkün olmadığını gördüm. Eşimle bir süredir problemler yaşıyorduk, bu süreçte evlilik kurumunun gerektirdiği bir takım kuralların yıkıldığını gördük. Dolayısıyla bu kararın üçüncü şahıslarla ilgisi olmadığını, problemlerimizi çözemediğimiz için evliliğimizi bitirme noktasına getirdiğimizi de belirtmek isterim."

Yapılacak bir şey yok 

Deniz Seki ise bu ayrılıkla ilgili olarak, "Bir karar alınmışsa saygı duymaktan başka yapılacak bir şey yok. Şu ana kadar yaşadığım her şey, dürüstlüğümüz yüzünden başımıza geldi. Hiçbir zaman, hiçbirinize yalan söylemedim. Bundan sonra da söylemeyeceğim. Saygı duymanızı rica ediyorum. İlerleyen günlerde konuşacağız. Kararı bugün verdi. Biraz müsaade edin" dedi.


Neslihan KARA/kelebek
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2007 Perşembe 14:29:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aslan Acar IP: 81.165.88.xxx Tarih : 1.05.2007 20:19:49
Bir kadinin ailesi siddet ve tehdit yolu ile aile arasina mudahale hakkini kendinde goruyorsa; Artik o kadinin kendisine de, kocaya da, soylenecek soz kalmamistir!!!! Her ikisinin de yolu acik olsun!! Allah sevdigi insanlara Tanju Colak'in esi gibi bir kadin nasip eder. Tanju'nun o kadar ayagi kaydi hatalar yapti, acik acik karisini aldatti. Kaldi ki karisinin da ailesi Karadenizliydi. Helâl olsun adamlara!! Hiç mudahale de bulunmadilar, zaman geldi adam hatasini anladi evine dondu. Esas buyukluk budur. Bir erkek karisiyla her zaman sorun yasayabilir Hatasini anlar, veya anlamaz. Mesele degil. Doner veya donmez, bilinmez! Ama Bir erkek kufur yedigi dayak yedigi insanlarin bacisini kizini nasil bir daha koynuna alir, ona bir daha nasil sirtini donebilir? Eski sicaklik bir daha nasil olusur? Bunu da; aile arasina hay huy diye giren felaket tellallari ve onlara mudahale hakkini veren kadin dusunmelidir! Saygilarimla.