22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Karizmayı çizen fotoğraf!

'Aliye' ve 'Binbir Gece' dizisinin sert, çapkın ve karizmatik kahramanı Halit Ergenç'in 1993'te Ajda Pekkan'ın dans grubundayken çektirdiği fotoğrafı ortaya çıktı.

Halit Ergenç'i mavi taytı, büstiyeri ve makyajlı suratı ile gösteren bu fotoğraf herkesi şaşırttı. Halit Ergenç o yıllarda Haldun Dormen'in yakın çevresinde bulunuyor ve Dormen'in sahneye koyduğu müzikallerde de dans ediyordu. 

1989'da İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri'nde okurken girdiği konservatuvar sınavını kazanan ve Mimar Sinan Üniversitesi Opera ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu Bölümü'nü bitiren Halit Ergenç, Ajda Pekkan ve Leman Sam'a üç yıl vokalistlik yaptı. Bu arada Ajda Pekkan'ın Günay programları sırasında arkasında dans da eden ünlü oyuncunun, bu sahne performanslarından birinde çekilmiş fotoğrafı dikkat çekti. Pekkan'ın arkasında sahneye mavi streç taytla çıkan Halit Ergenç'in bu ilginç görüntüsünü Hafta Sonu ele geçirdi.

Şimdilerde karizmatik rollerle milyonların kalbine taht kuran Ergenç'in, o yıllarda uzun saçlı ve daha yapılı olduğu dikkat çekti. Uzun süre dans eden ve ünlülerin vokalistliğini yapan Halit Ergenç, daha sonra müzikal ve tiyatro oyunlarında oynamaya başladı.

Dansçı Halit Ergenç
1993 yılında Günay’da program yapan Ajda Pekkan’ın dans grubunda da yer alan Halit Ergenç kısa, mavi streç taytıyla sahnede hoplayıp zıplıyordu. Şimdilerde karizmatik rollerde izlediğimiz Halit Ergenç, bir zamanlar pek çok müzikal ve tiyatro oyununda rol aldı. Birçok ünlü sanatçıya vokal yaptı.


Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2007 Perşembe 12:59:53
Güncelleme :15 Şubat 2007 Perşembe 14:54:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?