16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Kelepçelerini gizlemeye çalıştı

Çete lideri Yaşar Öz, 9 aydır takibe alınmıştı. Ayrıldığı sevgilisinin tehtidi üzerine telefon edip Yaşar Öz’den yardım isteyen Tuğba Özay’ın bu ricası, çatışmayla sona erdi.

Yaşar Öz'ün adamı Tuğba Özay'ın eski sevgilisi ile Akmerkez'de buluştuğu emlak ofisinde bacağından vuruldu. Bu olay üzerine Yaşar Öz intikam amacıyla Bursa’ya tetikçi yollayınca, operasyon için düğmeye basıldı. Yaşar Öz, sevgilisi ve 9 adamı Antalya’da yakalandı.

Aralarında Yaşar Öz’ün de bulunduğu 29 kişinin gözaltına alındığı operasyonda adı geçen ve bugün sabah saatlerinde avukatıyla Vatan caddesindeki Emniyet Müdürlüğü binasına gelen manken Tuğba Özay gözaltına alındı.

Soruşturmayı yürüten Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin bulunduğu binaya girerken habercilerin sorusunu “insanları yanlış yönlendirmeyin kimsenin kaçtığı göçtüğü yok” diye yanıtlayan Özay, yaklaşık yarım saat sonra bilkeline kelepçe takılmış halde gizlice emniyet binasından çıkarıldı. Manken Tuğba Özay’a gözaltı prosedürü uygulandı ve sağlık kontrolü için Fatih Kamu Sağlığı Merkezi'ne götürüldü.

Hastaneden kelepçeli ellerini gizlemeye çalışarak çıkarılan manken Tuğba Özay yeniden emniyete götürüldü.

DHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 13:50:40
Güncelleme :8 Ağustos 2007 Çarşamba 13:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?