22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Kevin Costner terörü lanetledi

Oscarlı ünlü oyuncu Kevin Costner, Türkiye ziyaretinin ilk gününde terörü her nerede olursa olsun lanetlediğini söyledi.

Costner, "Yeni doğmuş çocuğuma her bakışımda aklımdan binlerce korku geçiyor. Terör korkusu nedeniyle her istediğim yere gidemiyorum" dedi.


Ünlü Hollywood yıldızı Kevin Costner, konser vermek için geldiği İstanbul'da gazetecilerin karşısına çıktı.

Kuruçeşme'deki Less Ottomans Oteli'nde düzenlenen basın toplantısında, ünlü oyuncuya Türkiye'de yaşanan terör saldırıları soruldu. Terörü lanetlediğini söyleyen Costner, "Terörü, her nerede olursa olsun lanetliyorum. Yeni doğmuş çocuğuma her bakışımda aklımdan binlerce korku geçiyor. Ben şu an çok varlıklı biriyim. Ama istediğim her yere gidemiyorum. Mesela Bağdat'a çok gitmek isterdim ama terör olayı beni de endişelendiriyor" diye konuştu.


Kalacağı otelin tüm odalarını kapattırdığı öğrenilen Costner, İstanbul'da vereceği konser için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği Costner'in boynuna taktığı kaşkol ise dikkat çekti. Türkiye'yi sadece okuduğu kitaplardan tanıdığını belirten Oscarlı yıldız, "İstanbul, hayellerimin şehriymiş. Burayı çok sevdim. Özellikle Galata Köprüsü'nde balık tutmak çok zevkli olsa gerek. Yarın kahvaltıdan sonra ilk işim, Sultanahmet Camisi'ni, Topkapı Sarayı'nı ve Ayasofya'yı gezmek
olacak" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2007 Pazar 03:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
balta ibo IP: 88.245.149.xxx Tarih : 28.10.2007 11:30:01

gez tabi bakarsın hak yolu islamı müslümanlıgı seçersin nediyelim rabbim size yahudilere ve hristiyanlara hidayet nasip eylesin