19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Kidman evleniyor mu?

Nicole KidmanOscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman'ın country müzik sanatçısı nişanlısı Keith Urban ile evlenmek üzere bu sabah Avustralya'ya gittiği öne sürüldü.

Avustralya televizyonu Kidman'ın Sydney Havaalanı'nda özel bir jetten inişini verdi. Yerel basın ve www.catholic.org adlı internet sitesi Kidman ve Urban'ın 25 Haziran'da Sydney'in kuzeyindeki bir katolik kilisesinde nikah yapacaklarını öne sürdü. Keith Urban'ın da Kidman ile birlikte aynı uçakla gelmiş olabileceği öne sürüldü.

Kidman geçtiğimiz hafta nişanlısının bulunduğu Nashville'e gideceğini açıklamıştı. Kidman, geçtiğimiz ay New York'ta yapılan bir gala sırasında People Magazine dergisine Urban'ın gerçekten nişanlısı olduğunu belirterek yakında evleneceğini söylemişti.

Ünlü aktris, Tom Cruise ile 10 yıl süren evliliğini 2001 yılında sona erdirmişti. Çift, Isabelle ve Connor adlarında iki çocuk evlat edinmişti. Tom Cruise aktris Katie Holmes'den bir çocuk sahibi daha olurken, Kidman ve Urban ilk defa 2005 yılında Avustralya hükümetinin verdiği bir yemekte birlikte görülmüştü.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 11:20:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?