28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Kilolarıyla başı dertte

Ünlü oryantal Tanyeli ile pop müzik sanatçısı Deniz Seki, fazla kilolarıyla başı dertte. Tanyeli, estetik operasyon geçirip iki beden inceldi ama Deniz Seki hala arayışta. 

Sahnelerin ünlü oryantali Tanyeli, çıkaracağı oryantal CD'sinden önce, estetik yaptırdı. Metropolitan Hastanesi'nde liposuction yaptıran Tanyeli, kendini iki beden incelttirdi. Ajda Pekkan'ın girişimleri sonucunda Dr. Onur Erol'dan randevu alarak ameliyat olan Tanyeli, "Onur Bey Amerika'ya gidecekti. Gitmeden önce benim ameliyatıma girdi. Zaten o olmasaydı asla böyle bir işe cesaret edemezdim" dedi. Kalça ve karın bölgesindeki yağları aldırıp, göbek kısmında dans yüzünden oluşan deformasyona da müdahele ettiren Tanyeli, göz bölgesinde de küçük düzeltmeler yaptırdı. Birkaç gün içinde hastaneden taburcu edilecek olan Tanyeli, "Şu an vücudumda ödem var. Bir süre sonra şişliklerim geçince oryantal CD'si için hazırlıklara başlayacağım. Zaten bu estetik ameliyatını da bu CD için yaptırdım. Hayranlarımın karşısına daha bakımlı, daha güzel çıkabilmek için" dedi.

Müzik dünyanın ünlü ismi Deniz Seki'de son zamanlarda aldığı fazla kilolarından dolayı sıkıntılı günler geçiriyor. Geçtiğimiz aylarda iki kez üst üste miyom ameliyatı olan, aldığı narkozlardan kilo aldığını dile getiren Deniz Seki, en kısa zamanda bu fazlalıklardan kurtulacağını dile getirdi. Öyle abartıldığı gibi bir kilosu olmadığı, sadece 5 kilo fazlası bulunduğu belirten Deniz Seki, şimdilerde sıkı bir diyete başladı... Spor ve diyetle 5 kiloya vermeye çalışan sanatçının, eğer bunda başarılı olamazsa liposuction yaptıracağı konuşuluyor.

.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2006 Cumartesi 18:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 88.232.88.xxx Tarih : 8.10.2006 21:06:28
Dünyanın en iyi sporlardan birisi olan danstır.bunu yapanların kilo aldığına şaşırıyorum.ben dünyanın hemen hemen her dansını yapıyorum,yaklaşık 22 yıldır.kimsedende ders almadım.egerki danscı profosyonelse kendi kilosunu dengede tutar diyorum.tanyeli hanımında profosyonel kilo aldığına şaşırıyorum.ben şuan köçeklik yapıyorum.dünyanın bütün dansını köçek,in içinde ayrı bir dans sitili çıkardım.haftada 20 düğüne ve eglencelere katılıyorum.yarım saat sahne alsam.haftada 10 saat yapar.ayda 50 saat yapar.ayrıcada ben hergün 50 kilometrede yolyürüyorum.8 saat uyku harici 16 saatim sürekli hareketli geçiyor.ben kilo alanlara önerim olsun dansı bilmiyorsanız.günlük en az 10 kilometre yol yürüsünler.birde ben sanatcılar kadarda gıdamı iyi almıyorum.Deniz hanıma gelince ben danscılara yönelik tavsiyelerim.ben ses sanatcısı değilim.sabah kalktığımda,öglen yemekten önce ve akşamları yatarken enaz yarım kilo yogurdu aç karnına yiyorum.benden herkese önerim olsun.kilomu yıllardır,koruyorum.173 boyum var,66 kilom var.bilmiyorum boyuma ve yaşıma göre normalmi kilom.çevremdekiler,çok hiper aktif alduğumu söylüyorlar.35 yaşındayım,kimlikte öyle yazıyor.yinede bilir kişi olan doktora danışmakta yara vardır diyorum kilo konusunda.ben hayatımda 2 kere doktora gittim.birisinde 7,inci kattan asansör boşluğuna düşmüştüm,birisindede dişimi çektirmeye mecburen gitmiştim.doktorların bana söylediği senin gibi bir vakaya hiç raslamadık.vucudumun çok esnek olması bir kırkla kurtulmama sebeb olmuştu şimdi iyiyim.bir dahada nasip olmadı.tanyeli hanıma dans konusunda bir tavsiyem olacak.sahneyi iyi kullansın diyorum.sabit dans etmesin sahnenin her noktasını kullansın.televizyonlardan takip ettiğim danscılar belirli noktalarda dans ediyorlar.benim dansımı ve oyunumu takip edenlerden duyduğumu söylersem sahnemin iyi olduğu yönünde ve sahneyi çok iyi kullandığımı söylüyorlar.sahneyi iyi kullanan danscılarımızda var.NOT:benim bir hocam ve diplomam yok.söylediğim ve anlattığım hiç bir tavsiyeyi dikkate almaya bilirsiniz.saygı ve sevgilerimle erdal geyikçioğlu.......!