16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Kırca'nın aşkını 3 ay önce öğrendim

LEVENT Kırca’nın, Çiftkurt Otomotiv’in ortaklarından Tahsin Çiftkurt’un 2 hafta önce boşandığı Aslı Çiftkurt’la birliktelik yaşadığı iddiası magazin dünyasına bomba gibi düştü. İddiayla ilgili olarak Kırca suskun kalmayı tercih ederken, Asli Çiftkurt “Böyle bir şey yok. Aslı olmayan bir söylenti” dedi.

Kırca’nın 2 kez evlenip ayrıldığı eski eşi Oya Başar ise bu beraberlikten 3 ay önce haberi olduğunu belirtti. Başar konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Her kadının içinde ünlü olmak veya ünlü bir erkekle beraber olma duygusu vardır. Levent Kırca böyle kadınlar için cazip bir erkektir.

Değerlerini çiğnedi

Bunu üç ay önce duymuştum ama inanamamıştım. Çünkü Levent Kırca, sosyeteyi hiç sevmezdi ve etik değerlerine uygun değildir. Etik değerlerini çiğneyerek evli bir kadınla beraber olmasına çok üzüldüm. Deniz Seki’nin evli bir erkekle beraber olmasına tepki gösterenleri daha iyi anlıyorum. Ben zaten yıllar önce iki kez evlenip ayrıldığım için beni ilgilendirmiyor. Bu yüzden kendilerine hayat boyu mutluluklar diliyorum.”
VATAN
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2007 Salı 18:02:58
Güncelleme :5 Haziran 2007 Salı 18:32:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?