20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

Kısaparmak 'hemşerileri' için söyledi

Türkücü Fatih Kısaparmak verdiği konserle Kastamonuluları coştururken konsere öğrencilerin yaz okulu uygulaması isteği damgasını vurdu.

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) birinci mezuniyet töreninde Fatih Kısaparmak konser verdi. Üniversitenin ilk mezunları olan öğrenciler, mezuniyet andını içerek keplerini attıktan sonra ünlü sanatçının söylediği türkülerle eğlendi.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konserde Kısaparmak'ın söylediği türküler beğeniyle dinlendi. Bir süre bağlama çalan Fatih Kısaparmak'ın özellikle kendi ile özdeşleşen türküleri okuması vatandaşları ve öğrencileri coşturdu.

Zaman zaman öğrencilerle parça söyleyen ünlü türkücü, konsere gelenlere, ''Hemşerilerim'' diye hitap etti. Eşi Şebnem Kısaparmak'ın 22 Temmuz seçimlerinde Demokrat Parti'den (DP) Kastamonu milletvekilliğine adaylığını koyması ve memleketinde seçim kampanyalarına katılmasının ardından ilk kez Kastamonu'ya gelen Fatih Kısaparmak, "Oranını bilmem ama en az yüzde 49 sizden biriyim. Kastamonuluyum. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Tüm Kastamonu halkını selamlıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 10:50:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?