19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Kızı ile ilgili çıkan haberlere kızgın


CHP’li Sevigen, oyuncu olan kızı Selen Sevigen’le ilgili çıkan haberlerle dava açacağını söyleyerek, “Kızım siyasetçi kızı olduğu için yıpratılıyor. Söylemediği şeyler yazılıyor” dedi...

CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen’in kızı Selen Sevigen, geçen hafta vizyona giren “O... Çocukları” filminde oynadığı “Veronica” rolüyle ilk oyunculuk sınavını verdi ve tam not aldı. Ancak baba Sevigen, “Kızım bir siyasetçi çocuğu olması nedeniyle zorluk yaşıyor, bazı haberlerden dolayı çok yıpranıyoruz” diyor. Kızı Selen Sevigen’in yaptığı bir röportajda, “Rolüm gerektiriyorsa öpüşür, sevişirim de. 



Babam tepki vermez” diye yazıldığı gibi bir demeç vermediğini söyleyen Mehmet Sevigen, bu haberle ilgili dava açtıklarını söyledi. Ve şöyle konuştu: “Böyle bir haberden sonra aile olarak çok büyük üzüntü duyduk. Kızım siyasetçi çocuğu olduğu için belden aşağı iddialar ortaya atılıyor. Haberle ilgili dava açtık. Kızım haberden sonra üzüntüsünden dört gün eve kapandı. Allah kimseyi evlatlarıyla test etmesin. Kızım aslında uzun zamandır televizyon dünyasının içinde bulunuyor. ’Gala’adlı bir sinema programı hazırlayıp, sunuyor. Ayrıca asistanlık ve film distribütörlüğü de yaptı. İlk defa bir oyunculuk deneyimi oldu. Devam etmek isterse saygı duyarız. Kendisine güvenimiz sonsuz, karışmayız. O doğru olan adımı atar. Ben kızımın toplumun kültürel değerlerini yansıtan, adet ve geleneklerimize uygun filmlerde oynamasını isterim.”

Vatan
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 16:34:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?