22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Kızım annenle yataktayız

Cihan Ünal, Türkan Şoray'la aynı projede yer almalarının kızları Yağmur Ünal'ı da çok sevindirdiğini söyledi.

Türkan Şoray ve Cihan Ünal, Ay Yapım tarafından TRT 1'e çekilen "Aşk Yeniden" dizisi için yeniden bir araya geldi. İki ünlü oyuncu, kıskançlık yüzünden biten bir evliliğin ardından yaşananları konu alan dizinin kendi hayatlarına benzediğini söyledi.

Şoray, "Biz burada sinema yapıyoruz. Çok garip bir tesadüf oldu. Dizinin hikayesi Cihan Bey ile bizim kendi yaşantımızla çakıştı. Hoş bir tesadüf bunun sinema yaşantımda da çok gördüm ve yaşadım. Kendi özel yaşantımla filmlerimle çok çakıştı" dedi. Dizide kıskanç bir kadının canlandıran Türkan Şoray'ın, gerçek hayatta kıskanç olup olmadığı sorusuna ise Ünal, "Evet, kıskançtır ama sevdiği kadar kıskançtır" diye cevap verdi.

Basın toplantısında soruları yanıtlayan Ünal, aynı projede yer almalarının kızları Yağmur Ünal'ı da çok sevindirdiğini belirtti: "Yağmur bu projeyi çok güzel ve gülerek karşıladı. Hatta bir kez çekim esnasında arayıp 'Baba nasıl gidiyor?' diye sordu. Ben de 'Annenle yataktayız' dedim. Çok şaşırdı ve güldü."

Doğum gününde Cihan Bey'in elini öperim

Kızı Yağmur Ünal'ın Allah'ın armağanı olduğu için her doğum gününde eski eşi Cihan Ünal'ın elini öptüğünü söyleyen Şoray, "Yağmur benim hayatım ve ona tapıyorum. Allah'ın armağanı olarak gördüğüm kızımın doğum günlerinde Cihan Bey'in elini öpüyorum. Bu biraz da bizim aramızda bir şakalaşma çünkü Cihan Bey 'Ben olmasaydım Yağmur olmayacaktı öp elimi' diyor, ben de öpüyorum" dedi.

Kelebek
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 09:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?