27
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

'Kızlarım Alman olsun' demişti

Rafet'e adalet tokadı

Kızlarını Alman vatandaşı yapmak isteyen Rafet El Roman adeta şok oldu...

İki kızının Alman vatandaşı olması için mahkemeye başvuran Rafet El-Roman’a red kararı çıktı. Tuğba Altıntop, “Kızlarım anaları gibi Türk kalacak” dedi...

Aylardır iki kızını Alman vatandaşlığına geçirmek için eski eşi Tuğba Altıntop’tan yazılı izin isteyen Rafet El- Roman’ın talebi mahkeme tarafından reddedildi. 3 yıldır çocuklarını göremeyen anne Altıntop kararı sevinçle karşıladı. Ünlü şarkıcı, kızları Suelnur ve Şevvalnur’un Alman vatandaşı olmaları için annelerinin yerine mahkemenin karar vermesi için dava açtı.

Kadıköy Aile Mahkemesi’ne başvuran Rafet El Roman, dilekçesinde, çocuklarıyla yaşam merkezi olarak Almanya’yı seçtiklerini, vurgulayarak şunları belirtti: “Almanya AB üyesi bir ülkedir. Türk vatandaşı olmaları vize problemlerine neden oluyor. Bu da onların psikolojisini bozuyor.” Ancak Kadıköy 3’üncü Aile Mahkemesi Rafet El Roman’ın bu talebini reddetti.

ADALET YERİNİ BULDU
Kararı sevinçle karşılayan Tuğba Atıntop ise “Kızlarım da anaları gibi sonsuza kadar Türk kalacaklar. Türk adaletine çok teşekkür ederim” dedi.

Bugün-Vatan
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 20:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?