22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Korumaları gazetecilere saldırdı

Bir konser için Antalya'ya giden Tarkan, yeni albümü için Olympos'taki Kadir'in Ağaç Evleri'nde fotoğraf çekimi yaptı. 

Ancak gazetecilerin kendisini takip etmesinden rahatsız olan ünlü sanatçı, korumalarına gazetecileri durdurma talimatı verince, ortalık bir anda gerildi.

Yaz sezonunda çıkacağı yeni albümü için Antalya'da kampa giren Tarkan, yeni albümünün fotoğraf çekimlerini Olympos'taki Kadir'in Ağaç Evleri'nde yapmak istedi. Antalya'da kaldığı otelden çıkıp lüks minibüsüyle Kemer Karayolu'ndan Olympos'a giden Tarkan, 120 kilometre hızla giden minibüsün sunroof'undan beline kadar dışarı çıkarak tehlikeli bir harekette bulundu. O sırada arkadaki otomobilde bulunan gazetecileri görünce aracın içine giren Tarkan, koruma arabasına, gazetecilerin içinde bulunduğu otomobilin durdurulması talimatını verdi. Tarkan'ın korumalarının bulunduğu otomobil dar yolda gazetecilerin otomobilini sıkıştırdı.

Gazetecilerin içinde bulunduğu araç korumaların sıkıştırması sonucu 70 metrelik uçurumu teğet geçerek, kaza atlattı. Kadir'in Ağaç Evleri'ne ulaşan Tarkan, gazetecileri içeri aldırmadı. Üzerinde siyah body ve bermuda pantolon bulunan Tarkan, sinirli şekilde gazetecilere el kol hareketi yaparak bağırdı. Tarkan'ın yakın koruması Levent Ağaoğlu da, gazetecileri dışarı çıkartmak istedi. Gazetecilerin, "Az kalsın bizi öldürüyordunuz. Neden böyle bir şey yaptınız" sorularına Ağaoğlu, “Biz size bir şey yapmadık, niye takip ediyorsunuz, etmeseydiniz” diye tepki gösterdi. Bir anda gerginleşen ortam, ağaç evlerin sahibi Kadir Kaya'nın araya girmesiyle yerini sakinliği bıraktı.

AA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2007 Cuma 11:44:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?