22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

'Kötü kadın' olunca annesi küstü

Dizilerin kötü kadını Özgül Kavruk artık iyi karakterleri canlandırmak istiyor. Kavruk “Annem bile kötü kadın rollerini oynadığım için benimle konuşmuyor” diyor.

Nehir, Gurbet Kadını ve Derman Bey isimli dizilerde oynayan ve kötü kadın rolüyle karşımıza çıkan Özgül Kavruk, bu kez iyi bir karakterle kameraların karşısına geçeceğini belirtti. Kötü kadın karakterinin üzerine yapıştığından şikayetçi olan Kavruk şöyle konuştu: "Demek ki çok iyi kötü kadın karakterini oynuyorum ki gelen tekliflerde bunun üzerine oluyor. Ama bu tür roller beni oyunculuk anlamında beslemiyor. Mimikleri, jestleri artık ezberledim. Hep aynı karakteri oynamak beni köreltti."

İDEALİM AL PACİNO İLE OYNAMAK

Ünlü oyuncu kötü karakterleri oynadığı için annesinin tepkisiyle karşı karşıya kaldığını da itiraf etti. Kavruk, "Annemin inanılmaz tepkisini çektim. Hatta benimle hiç konuşmadığı bile olmuştur. Benim hâlâ oyunculuk yaptığımın farkında değil. Kendi kızı olarak izliyor. Onun için mutlu değil" şeklinde konuştu. Sanatçı, oyunculuktaki en büyük idealinin Al Pacino ile bir yapımda yer almak olduğunu söyledi. Al Pacino ile oynamanın kendisi için imkansız olmadığını dile getiren Kavruk, "Çünkü ana dilim gibi İngilizce konuşuyorum. Neden kendisiyle oynamayayım ki" dedi.

Bugün
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 14:44:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ebru akkaya IP: 94.120.250.xxx Tarih : 18.11.2008 16:02:39

özgül ablaya her rol yakışıyor kendisine çok ama çok hayranım çok seviyorum ama ona şeker rollerde çok yakışır