22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Leğenle kaydı metrelerce sürüklendi

Yılbaşı tatilini geçirmek ve sahne almak üzere Uludağ'a gelen Safiye Soyman, leğenle kaymak isterken düşünce metrelerce sürüklendi. Sevgilisi Faik'in ittiği Soyman'ın yerde sürüklenirken halini gören tatilciler kahkahaya boğuldu.


Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ'da, yeni yıla saatler kala ünlü isimler de boy göstermeye başladı. Grand Yazıcı Otel'de sahne alacak olan ünlü sanatçı Safiye Soyman ve sevgilisi Faik, sahne öncesi soluğu pistte aldı. Ancak ünlü sanatçı, pistte kayak takımları yerine pembe renkli bir leğenle kaymak isteyince bütün dikkatleri üzerine topladı.

Sevgilisi Faik'in ittiği Soyman, dengesini kaybedip takla atınca metrelerce sürüklendi. Durumu gören diğer tatilciler ise gülmekten kırıldı. Daha sonra
leğene Faik bindi. İlk olarak basın mensuplarının kaydırdığı Faik'i, daha sonra Safiye Soyman muzla besleyerek itti.
Leğenden düşerek sürüklenen Soyman, sahne öncesi büyük bir kaza atlattığını söyledi. Yıllar önce Ankara'da bir gazinoda sahne alırken bir bayan sanatçının altına tuvaletini yaptığını anlatan Soyman, "Bana da olayı gazino sahipleri anlattı. Çok ünlü bir bayan sanatçımız çok şarap içiyormuş. Bazen sahnede bile altına kaçırıyormuş. Kendi odasında bulunan koltuğu çekip altına tuvaletini yapıyormuş. İsmini söylemem, adının içinde 'N' ve 'A' harfi var" dedi.
Nihat Doğan ile Özcan Deniz'in selam verme meselesi yüzünden ettiği kavgaya değinen Faik ise, "Bir çekim için stüdyoda bulunuyorduk. Özcan Deniz içeriye girdi, selam verdi. Nihat Doğan ise selamı almadı. 'Bana selam verme' diye tepki gösterince kavga çıktı. Orada Nihat Doğan tamamen haksız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2007 Pazartesi 20:48:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?