28
Mayıs
2024
Salı
MAGAZİN

Lerzan Mutlu 3 bin dolar etmez

Eski İTO Başkanı Mehmet Yıldırım birkaç yıl önce, "Bir haftalık aşk için bana 300 bin dolar öneren bir işadamı var" diyen Deniz Akkaya hakkında "O kız değerini artırmak için yanlış taktik uyguluyor. İşadamı piyasa fiyatını bilir, kimseye değerinden fazla vermez. Olsa olsa 3 bin dolar eder" demiş, bu sözler ikiliyi mahkemelik etmişti. Yıldırım şimdi de Lerzan Mutlu'yla ilgili açıklaması yüzünden mahkeme yollarında...

"Binbir Gece" dizisindeki 150 bin dolarlık ahlaksız teklifle ilgili düşünceleri sorulan Lerzan Mutlu'nun 1996 yılında ünlü bir işadamının kendisine bir gece karşılığında 200 bin dolar teklif ettiğini açıklaması, Yıldırım'ı bir kez daha gündeme getirdi. Dünkü Vatan gazetesinde, "Deniz Akkaya için 3 bin dolar eder demiştim. Ama Lerzan benim paramla 3 bin dolar bile etmez. Çünkü Deniz Akkaya kadar cazip bir hanım değil. Bu parayı Lerzan’a veriyorlarsa, benim işadamlarına güvenim sarsıldı" diyen Yıldırım, bugün de açıklamalarını sürdürdü. Yıldırım, "Ben sadece benim takdirimi söyledim. Benim paramla o kadının 3 bin dolar etmeyeceğini söyledim. İşadamlarının bazen nasıl yanıldıklarını anlatmak istemiştim sadece" diye konuştu.

O adam kaşınıyor
Bu sözlere çok öfkelenen Lerzan Mutlu, dava açacağını belirterek şunları söyledi: "Böyle bir terbiyesizlik olmaz. Ben onu eski Ticaret Odası Başkanı sanıyordum, ama galiba başka ticaretlerle uğraşıyor. Kimin ne kadar ettiğini hesaplıyor. Kendisine 500 bin YTL'lik tazminat davası açıyorum, bunun için avukatıma talimat verdim. Deniz Akkaya'dan dersini alamadı, yine kaşınıyor."

Mehmet Yıldırım, açıklamalarıyla magazin sayfalarına konuk olmaya devam ediyor.

Lerzan Mutlu, "Mehmet Yıldırım iyi bir dersi hak ediyor" diye konuştu.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2006 Perşembe 00:35:18
Güncelleme :30 Kasım 2006 Perşembe 07:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?