16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Love Story'nin O'Neal'i tutuklandı

Love Story filminin ünlü erkek yıldızı Ryan O'Neal'ın, oğlu Griffin O'Neal'a ateşli silahla saldırdığı iddiasıyla tutuklandığı bildirildi.  Los Angeles Şerif Departmanı'ndan yapılan açıklamada, polis görevlilerinin önceki gece saat 00.30'da O'Neal'ın evine giderek 65 yaşındaki ünlü sinema yıldızının, bir aile kavgası sırasında 42 yaşındaki oğlu Griffin'e tabancayla ateş ederek saldırıda bulunduğunu belirledikleri belirtildi.

Saldırı sonucu O'Neal'ın oğlunun yaralanmadığı, olay sırasında yanında bulunan 22 yaşındaki kız arkadaşının ise silahla ilgisi bulunmayan hafif yaralar nedeniyle bir hastanede tedavi edildiği kaydedildi.

Ölümcül bir silahla saldırı ve ateşli silahla ihtiyatsızca ateş etmek suçlarından tutuklanan O'Neal'ın daha sonra 50 bin dolar kefaletle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Ryan O'Neal ile ilk eşi Joanna Moore'un oğlu ve ünlü sinema yıldızı Tatum O'Neal'ın erkek kardeşi olan Griffin'in, 1980'li ve 1990'lı yıllarda sinema oyunculuğu yaptığı ancak hiçbir zaman yıldız statüsüne ulaşamadığı biliniyor.



Ryan O'Neal'in şimdiki hali
aa
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2007 Pazartesi 09:24:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?