22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Madonna ailesiyle birlikte

People dergisinin internet sitesindeki habere göre, Madonna, eşi yönetmen Guy Ritchie, kızı Lourdes ve oğlu Rocco ile 'Prenses Selenia' adlı karakteri seslendirdiği 'Arthur and the Invisibles' adlı animasyon filminin Londra prömiyerine katıldı.

Tanınmış sanatçı, burada bir gün emekli olmayı düşünüp düşünmediği sorularına, gülümseyerek, "Kesinlikle hayır" yanıtını verdi.

Başdöndürücü bir hızla devam eden çalışmaları sürerken kariyerinde bundan sonra neyi planladığının sorulması üzerine Madonna, ünlü mağazalar zinciri H&M'in 'M by Madonna' adlı koleksiyonu 25 Mart'ta tüm dünyada müşterileriyle buluşturacağını söyledi.

Ailesini birinci önceliği olarak gördüğünü bu prömiyerde de gözler önüne seren Madonna, eşi Ritchie ile el ele ve 10 yaşındaki kızı Lourdes ve 6 yaşındaki Rocco'yu yanına alarak mutlu aile tablosu çizdi.

Ailenin son üyesi, Madonna'nın evlat edinmek için Malavi hükümetine başvurarak gerekli prosedürü başlattığı 15 aylık David ise bu mutlu günde onlara eşlik edemedi.

Mutlu aile tablosu

Madonna ve Guy Ritchie'nin bu mutlu aile tablosuyla son yıllarda evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı yönündeki söylentilerin de önüne geçtiği ifade edildi.

Uzun ceketi ve yüksek topuklu çizmeleriyle şık bir görüntü çizen Madonna'nın eşi de çizgili takım elbisesiyle eşlik etti.

Madonna, hayranlarına bol bol imza da dağıtttı. Geçtiğimiz aylarda dünya turuna çıkan Madonna, ayrı albüm çalışması yaptı, prömiyeri gerçekleştirilen 'Arthur and the Invisibles' adlı filmin seslendirmesini yaptı.

Madonna'nın 'The Confessions Tour' adlı turnesine ilişkin CD-DVD, 29 Ocak'ta satışa sunulacak. Söz konusu DVD, sanatçının Londra Wembley Stadı'nda geçen yılki performansı sırasında çekildi.

Madonna'nın sahne şovu sırasında yaptığı ve büyük tartışmalara yol açan çarmıha germe sahnesi de DVD'de yer alıyor.

aa
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2007 Pazar 12:21:35
Güncelleme :28 Ocak 2007 Pazar 12:41:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?