19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Madonna beni seks kölesi gibi kullandı

Brad Pitt’den hamile olan Angelina Jolie’nin sekiz yıllık "lezbiyen aşkı" olduğunu ileri sürerek dikkatleri çeken model Jenny Shimizu, şimdi de pop müziğin kraliçesi Madonna ile ateşli günler yaşadığını iddia etti.
NEWS of The World Gazetesi’ne verdiği özel röpörtajda, "Angelina’nın kocası gibiydim. Madonna ise beni seks kölesi gibi kullandı" diyen 38 yaşındaki model, ünlü şarkıcıyla yaşadıklarını en ince ayrıntısına kadar anlattı. "Madonna ve Angelina ile birlikte olmak her erkeğin fantezisidir" diyen Calvin Klein’ın yıldızı Jenny Shimizu, röpörtajında bu iki güzel kadınla birlikte olduğu için şanslı olduğunu söyledi.

KATALOGDA BEĞENDİ

Madonna’nın, kendisini bir model kataloğunda görüp beğendiğini ileri süren erkeksi görünümlü manken, ilişkilerinin nasıl başladığını da şöyle anlattı: "Madonna’nın videolarını 14 yaşımdan beri seyrederim. Bir gün onunla birlikte olacağımı hissediyordum. Beni ilişki için kendisi seçti. Katalogda beni görmüş ve beğenmiş. Bir gün ansızın arayıp yemeğe davet etti. Evine yemeğe gittim. O akşam aramızda bir şey geçmedi, ama günün birinde birlikte olacaktık. Bunu ikimiz de biliyorduk."

YUMUŞAK VE DUYARLI

Madonna’yla yemek yedikleri akşamdan hemen iki gün sonra bir partide bir araya geldiklerini söyleyen lezbiyen model, "O akşam birlikte olduk. İnanılmazdı" dedi. Madonna’nın sert görüntüsünün aksine aşk yaparken çok yumuşak ve duyarlı bir aşık olduğunu iddia eden Shimizu, ünlü şarkıcının seks için güveneceği birini istediğini de iddialarına ekledi. Jenny Shimizu, aralarında güven oluştuktan sonra Madonna’nın günün herhangi bir saati kendisini arayarak tatmin olduğunu belirterek "Madonna neredeyse 24 saat sekse açtı" dedi. "Beni seks kölesi gibi kullandı" dediği Madonna ile ünlü "Girlie Show" zamanında da buluştuğunu iddia eden model, "O Paris’te, ben de Almanya’da fotoğraf çekimlerindeydim. Gecenin bir saati benim için uçakta yer ayırtmış. Ritz Oteli’nde gecenin bir yarısı buluşup iki saat seks yaptık" dedi.

ONA HAYIR DEMEDİM

Madonna’nın inanılmaz bir seksepali olduğunu belirten Jenny Shimizu, pop kraliçesiyle ilişkisi boyunca onun tüm isteklerini adeta köle gibi yerine getirdiğini ve ünlü şarkıcıya hiç bir zaman hayır demediğini iddia etti. Ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie ile evli olan Madonna’yla bekarken birlikte olduğunu hatırlatan Jenny Shimizu’nun iddialarına göre, lezbiyen model Madonna ile ilişkisini Angelina Jolie ile birlikteyken devam ettirmiş.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2006 Pazartesi 13:25:51
Güncelleme :24 Nisan 2006 Pazartesi 13:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?