19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Madonna yine evlat ediniyor

Yoksul Afrika ülkesi Malavi'de bir erkek çocuğu evlat edinen ve yöntemi eleştirilere neden olan Madonna, şimdi de bir kız çocuğu evlat edinmek istiyor.

İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberine göre, yeni oğlu David'in köylüsü 3 yaşındaki bir kız çocuğunu evlat edinmek isteyen ünlü şarkıcı bu konudaki planını kocası Guy Ritchie'ye 13 aylık David Banda'yı evlat edinirken anlattı.

Gazetenin haberine göre, 48 yaşındaki Madonna yakınlarına, "Bu üzgün gülümsemeli kızı gördüm ve Guy'a 'Bu çocuğa da bir yuva vermeliyiz' dedim" diye konuştu. Yoksul Afrika ülkesi Malavi'de bir yaşında çocuk evlat edinen Madonna, özellikle Amerikan basınının eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Ünlü şarkıcının Malavi'de 12 çocuğu karşısına dizip bir tanesini seçmesi "tuhaf bir köle müzayedesi" olarak yorumlanmış, yasaları yabancıların çocuk evlat edinmelerini yasaklayan Malavi'nin Madonna'ya cömert yardımları sayesinde bir ayrıcalık tanıdığı ileri sürülmüştü.

48 yaşındaki şarkıcının Malavi'de bin yetim çocuğun bakımını üstlenecek bir merkez için yaklaşık 3 milyon dolar bağışladığı ve bu merkezde çocuklara ünlü şarkıcının müridi olduğu Yahudi öğretisi "Kabbala" eğitimi verilmesi planı da eleştirilmişti. Ünlü şarkıcının, ayrıca evlat edindiği çocuğu babası ve büyükannesinden ayırdığı görüşü dile getirilmişti.

12 milyon nüfuslu Malavi dünyanın en yoksul ülkelerinden biri. Nüfusun yüzde 14'ünün HIV virüsü taşıdığı ülkede 1 milyon öksüz ve yetim çocuk bulunuyor.

aa
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2006 Çarşamba 15:30:44
Güncelleme :18 Ekim 2006 Çarşamba 17:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin üstündag IP: 84.61.254.xxx Tarih : 1.12.2008 16:37:31

sizce hristiyan ve yahudu starlar neden afrika ülkelerinden evlatlik edinmeye bu kadar hevesli.acaba mason localarinin bu starlara verdigi tesvik primlerinden olabilirmi? bilindigi gibi afrika halkinin büyük cogunlugu müslüman veya bir zamanlar müslümandi.135 sene evvel ne isi var beyaz adamin afrikada.kendi dinini yaymak icin afrikali müslüman kardesimize cuma saatinde erzak dagitti,cocuguna daha iyi bi gelecek vaad edip kendi okullarinda okuttu, sonunda adi muhammed olan boynunda hac, bi hristiyan cika geldi ortaya.bu starlarin yanina aldigi müslüman cocuk 12 yasindan sonra sizce kinim dini sever hic kimsenin yardim etmedigi kendi dininimi yoksa onu alip rahat bi yasam saglayan hristiyan veya yahudi cici annesinin dinimi? ALLAH BIZ MÜSLÜMANLARA UYANMAYI ve UTANMAYI NASIB ETSIN: Amin