19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Mahsun'a tuzak mı kuruluyor?

Yılmaz Güney mi olmaya çalışıyor? İşte Kırmızıgül'ün iddalara yanıtı...

Kanal D'de ekrana gelen Ömür Gedik'in sunduğu Cinemania programına konuk olan Mahsun Kırmızıgül, kendisinin Yılmaz Güney'in tahtına aday olduğu yönündeki söylemler ve "Kırmızıgül, Yılmaz Güney mi olmaya çalışıyor?" şeklindeki sözler için şöyle konuştu:

"Çok kızıyorum. Çünkü benim dışımda gelişen bu olaylar. Yılmaz Güney, gerçekten bir döneme damgasını vurmuş, tabuları yıkan bir yönetmen. Onun yaşadığı çağ çok farklı bir çağ, bizim yaşadığımız çağ çok farklı bir çağ. Saygı duyuyorum, çok sevdiğim bir yönetmen."

Bu tür benzetmeleri kuşku ile karşıladığının altını çizen Kırmızıgül, "Bu benzetmeleri bile ben çok tehlikeli buluyorum. Bir tuzak gibi görüyorum aslında. Ben öyle bir şeyin iddiasında değilim. Hiçbir zaman da benzetmedim kendimi ama çok seviyorum o başka bir şey" diye konuştu.

Yılmaz Güney gibi kendisinin de sosyal konulara değinmesi nedeniyle bir benzetme olabileceğini anlatan Kırmızıgül, "Onun dışında ben çok büyük bir benzerlik görmüyorum. Çünkü o çok ayrı bir insandı, ben çok ayrı bir insanım. Bu sinemada bir çok insan da, herkes, kendi sinemasını yaratır diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Televizyon Gazetesi
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 12:59:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?