25
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Mahsun'dan Sezen gafı

Mahsun'un gafı Sezen'e kahkaha attırdı

Beyaz Show'a konuk olan Mahsun Kırmızıgül, telefondaki sesi tanımayınca bakın neler oldu?

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Kanal D'de ekrana gelen Beyaz Show programına Güneşi Gördüm filminin oyuncuları ile filmin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül konuk oldu.

Beyaz'ın doğum günü olması nedeniyle çeşitli sürprizler yapılırken, bu sürprizlerden birisine de Sezen Aksu imza attı. Aksu, programa aniden bağlandı ve "İyi ki doğdun Beyaz" nakaratı eşliğinde Beyazıt Öztürk'ün doğum gününü kutladı.

Ancak Beyaz ve stüdyodaki konuklar önce bu sesin kime ait olduğunu anlamadı, Mahsun Kırmızıgül ise, "Müzisyen olduğum için tanıdım kim olduğunu, Gülben Ergen" diyerek gaf yaptı. Mahsun'un bu gafı ise Sezen Aksu'ya müthiş bir kahkaha attırdı.

Bir süre telefondaki kahkahasıyla stüdyoyu inleten Sezen Aksu, "Gidin hepiniz kulaklarınızı yıkatın" diyerek herkesi güldürdü.

Yayını kendisi arayan Sezen Aksu, "Beyazcığım iyi ki doğdun, inşallah çok mutlu çok huzurlu olursun" derken Beyaz, "Nasıl geçiyor kırktan sonrası" dedi. Ancak ünlü şovmen bu sözü söyledikten sonra yüzünü ekşiterek, yanlış bir ifade kullandığını gösterdi.

Sezen Aksu, "Vallahi çok daha olgun, çok daha anlayarak, çok daha keyifli geçiyor" diye konuştu.


 

Televizyon gazetesi
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 07:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?