18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Maria'dan bikini şov

Tenisin güzelliği dillere destan kraliçesi Maria Sharapova, şimdiye kadar hiç vermediği seksi görüntüleri Miami Beach'te verdi. Florida'da denize giren ünlü Rus raket, ilk kez bikiniyle görüntülendi.
Son yıllarda maçları en çok ilgi çeken tenisçi ünvanını ele geçiren süper star, paparazzilerden kaçamadı. 19 Nisan 1987 Sibirya doğumlu Sharapova iki kez aynı plajda fotoğraflandı. Manken edasıyla kortta bir süper modeli andıran Sharapova'nın plajda da tüm gözler üzerindeydi. Kusursuz fiziğiyle milyonlarca erkek hayrana sahip olan Sharapova, seksi bikinileriyle büyüledi.

Anna'nın pabucunu dama attı

Henüz 14 yaşında, ABD'li Monica Seles'e yenilmesine karşın, bir önceki turda vatandaşı Anna Kournikova'yı eleyerek dikkat çeken Sharapova, ilk zamanlarda vatandaşıyla karşılaştırııldı. Bir türlü turnuva kazanamayan ve 'kortların en başarısız tenis prensesi' olan Anna Kournikova'nın pabucunu dama atması çok kısa sürdü. Bir röportajında, en kızdığı şeyin Kournikova'ya benzetilmek olduğunu söyledi.

Sonucun önemi yok; o, erkeklerin favorisi

'Erkeklere tenisi sevdiren' raket Sharapova korttayken, ekran başındaki ve tribündeki erkek seyirciler gözlerini ondan ayırmıyor. Dünya üzerinde maçları en çok ilgi çeken tenisçi Maria Sharapova. Güzel fiziğiyle yürek hoplatan Sharapova'nın gördüğü ilgi, 2000'li yılların starı Anna Kournikova'ya gösterilen ilgiyi kat kat aştı. Ancak güzel tenisçi, kendisine gösterilen yoğun ilgiden bunalıp "gittiğim her yerde tanınmaktan, foto muhabirlerinin flaşlarından şikâyetçiyim" demecini verdi.

Sesiyle de konuşuldu!

Sharapova'nın müsabakalar sırasında tren sesini bile geride bırakarak 100 desibellik ses çıkarması, 2005'te Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ilginç bir yasağı gündeme getirdi. Yasağın nedeni bir değil iki tane: 100 desibellik ses rakiplerin konsantrasyonunu bozuyor, erkeklerin cinsel arzularını ortaya çıkarıyor. Sharapova ayrıca turnuvaya 18 ayar altın ve elmasla donatılmış yeni ayakkabılarıyla çıkınca büyük sansasyon yarattı.

Paraya para demiyor

Maria Sharapova, elde ettiği başarılarla kısa sürede on milyonlarca dolarlık bir servetin sahibi oldu. 2004'te Wimbledon'ı kazanarak büyük sükse yapan Sharapova, turnuva sonrasında milyon dolarlık anlaşmalar imzaladı. Sharapova, ayakkabı ve tenis kıyafetini 7 yıl giymesi karşılığında Nike firmasından 10 milyon dolar aldı. Parlux Fragrances'ın, Sharapova'ya adını taşıyan parfümü karşılığında 3 yıl için ödediği ücretin tutarı 5 milyon dolar. Motorola, 3 yıllık kontrat karşılığı 4.5 milyon doları gözden çıkardı. Nec notebook, 2 yıllığına tenisçiye 3.5 milyon dolar verdi. Prince, raket için 5 yıl için 3 milyon dolar ödedi.

Zirveye çıktığı an

Sharapova, 2004 Wimbledon'un finalinde güçlü rakibi Serena Williams'ı çok kolay mağlup ederek 17 yaşında zirveye çıktı ve Wimbledon tarihinde şampiyon olan en genç 2. kadın tenisçi oldu. Güzel tenisçi, Wimbledon'u kazanan ilk Rus raket olarak da tarihe geçti. Sharapova, şampiyonlukla gelen 560 bin Pound'luk servetle anne babasına birer BMW, kendisine de bir Porsche otomobil aldı.

Kaybedince ağladı

2004'te Serena Williams'ı yenerek şampiyonluğa ulaşan Sharapova'nın 2005 Wimbledon'ın yarı finalinde bu kez karşısına Venus Williams çıktı. Daha önce Rus rakibiyle oynadığı iki karşılaşmayı da kaybeden Williams, Sharapova'yı yenip finale yükseldi. Rus tenisçi, mağlubiyet sonrası gözyaşlarını tutamadı.


Kimdir?
19 Nisan 1987 yılında Rusya'nın Sibirya bölgesindeki Nyagan şehrinde doğdu
Amerika'nın Florida eyaletinde yaşıyor
1.83 cm boyunda
Tenisle dört yaşında tanıştı
Babasıyla seyahat etmekten keyif alıyor
Altı yaşında Martina Navratilova'nın gösterisine katıldı
Tenis dışında moda, şarkı söylemek ve film seyretmekten hoşlanıyor (favori filmi Pearl Harbor)
İtalyan mutfağının haricinde Rus mutfağından yemekten hoşlanıyor
Göğüslerinin bire bir ölçüsüyle yapılan ve 16 dolara satışa sunulan yastıklar, onun göğüslerinde uyumak isteyen erkekler tarafından kapışıldı
...
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 14:28:44
Güncelleme :17 Aralık 2005 Cumartesi 01:44:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?