16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Maskeli ihanet partisinin Türk üyeleri

Avrupa'da milyonlarca üyesi olan "Evliyim ama müsaitim" internet sitesi, bizde de kuruldu. 40 günde 50 bin evli kadın ve erkek üye oldu. Üyelerin kısa mesajla gelen özel şifreyle ve maskeli katılacağı ilk buluşma partisi, cuma günü İstanbul'da...


Azgınlığa müsaitiz

Avrupa'da patlayan 'Evliyim ama müsaitim' adlı internet sitesi, Türkiye'de de kuruldu 40 günde, tam 50 bin kişi üye oldu. Maskeli ihanet partisi için bu cuma ilk randevu.

İnsanoğlu şaşmış ve artık ihanetin de bir adresi varmış... Avrupa'da büyük ilgi gören "Married But Available" (MBA) adlı site, 40 gün önce www.EvliyimAma- Uygnum.com ve www.ClubMBA.net olarak Türk milletinin de hizmetine açıldı. Ve siteye 1 hafta içinde 50 bin kişi üye oldu. Fikrini bozan bu kimseler, ilk randevuyu da Levent Garbo'da (yarın) 16 Mart Cuma akşamına verdi.

Bekarlar da katılabilecek
Partiye, 'evli ama uygun' kişilerle birlikte olmak isteyen bekarlar da davet edildi. Yine de utananların maske takabileceği, sadece cep telefonuna mesaj gelenlerin içeri girebileceği belirtildi. Fiyat tarifesi ise niyetin belgesiydi: Erkek üyelere 20 YTL, kadınlara beleş... Ancak aldıkları tepkiler üzerine siteler bir süreliğine faaliyetlerini durdurup arama motorlarından çıktılar.
Takvim
Yayın Tarihi : 15 Mart 2007 Perşembe 10:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HEPSİ IP: 85.104.2.xxx Tarih : 1.07.2007 20:28:53
BUNLARIN BAŞKA İŞLERİ YOKMUDA BU İŞE KALKIŞMIŞLAR?BU DÜNYADA OLMASADA DİYER TARAFTA HESABINI VERİRLER HELEDE EVLİLER...