22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Melike Demirağ'a aşıktım...

Koreograf Uğurkan Erez’in annesi adına yaptırdığı ilköğretim okulunun açılışında, ünlü modacıların kreasyonları tanıtıldı

“Bazı şeyler değişmeseydi şimdi evliydik”

Koreograf Uğurkan Erez’in, Kırklareli’nin Vize ilçesinde annesi adına yaptırdığı ilköğretim okulunun açılışında, ünlü modacıların kreasyonları tanıtıldı. Armağan Çağlayan ve Deniz Akkaya’nın sunuculuk yaptığı geceye damgasını vuran isim ise modacı Cemil İpekçi oldu.

Podyuma getirilen pastayı keserek 60’ıncı doğum gününü kutlayan İpekçi, sahnede Melike Demirağ’ı karşısında görünce büyük şaşkınlık yaşadı. ‘Arkadaş’ şarkısı çalarken Demirağ’ı yanaklarından öpüp ellerinden tutan İpekçi geçmişe dönerek itirafta bulundu: “Melike’yi 15 yaşından beri tanırım. Ona aşıktım. Hayatta bazı şeyler değişmeseydi belki de şimdi evliydik. Benimkisi gerçek bir aşktı.”

Aşk itirafına sessiz kaldı

Demirağ, İpekçi’nin bu sözlerine karşılık gülümsemekle yetindi. Gecenin ilginç diyaloglarından biri de Armağan Çağlayan ile Deniz Akkaya arasında yaşandı. Yerde gördüğü böceği ezen Çağlayan’a “Hayvan düşmanı” diyen Akkaya, “Senin düşmanın mıyım?” yanıtını alınca şoke oldu. Akkaya, Çağlayan’a “Türkiye’de bu kadar saygısız davranıp para kazanan bir sen varsın herhalde” dedi.

VATAN
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2007 Pazartesi 08:49:41
Güncelleme :6 Ağustos 2007 Pazartesi 08:51:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?