29
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Meme sahnesi 2.5 gün sürdü

Hatice Aslan, 'Üç Maymun'da Yavuz Bingöl'le oynadığı 'meme sahnesi'ni anlattı: Çekim 2.5 gün sürdü. Pek çok gecelik parçaladık!..

Kitap Fuarı'nda gala

Nuri Bilge Ceylan'a Cannes'da 'En İyi Yönetmen' dalında 'Altın Palmiye' kazandıran 'Üç Maymun'un Almanya galası önceki gün yapıldı. Frankfurt Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen 'Sinema Günleri'nin açılışını yapan 'Üç Maymun' izleyici tarafından beğeni toplarken, filmdeki sevişme sahnesi dikkat çekti. 9 ay sonra hapisten dönen adamla eşinin psikolojisini yatağa taşıyan sahnede karı-kocayı oynayan Yavuz Bingöl ve Hatice Aslan görülüyor.

Onlar Hacer'in memesi!

Bu sahnede şoför Eyüp, (Yavuz Bingöl), kırmızı kombinezon giyen Hacer'in (Hatice Aslan) göğüslerini 'yoğuruyor'! Sahnenin 2.5 günde çekildiğini belirten Aslan gülerek ekliyor: "Pek çok gecelik parçaladık!" Çekimde rahatsız olmadığını da belirten 46 yaşındaki güzel oyuncu, "Niye rahatsız olayım! Onlar Hacer'in memeleri" dedi.

Sabah
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 14:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seval gül IP: 88.226.7.xxx Tarih : 20.10.2008 12:39:43

her dizide iğrenç sahneler var neden öyle onsuzda olmiyormu diziler bence çok saçma utanma kalmamış insanda çok yazık acıyorum sizlere yazık