16
Mayıs
2024
Perşembe
MAGAZİN

Miami'de komşu olacaklar

'Miami'de ev alma modası'nı başlatan Sibel Can; Demet Akalın'ı kendisine komşu yapacak! İkili Miami'de emlakçı emlakçı dolaşıp hesaplı bir ev bakıyor..

HEM ZİYARET HEM TİCARET

Demet Akalın, kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya karar verince her fırsatta 'Ablam' dediği Sibel Can'dan yardım istedi. İşte bu yüzden, Ramazan'da çalışmayan ve çocuklarıyla Miami'deki evine dinlenmeye giden Sibel Can, bugünlerde Demet Akalın'ı misafir ediyor. Akalın, Can'ın yanında bir yandan tatil yaparken bir yandan da satın alacak ev bakıyor.

1997'DE 600 BİN $'A ALDI

On yıl evvel Miami'de 600 bin dolara dubleks daire alarak sanatçılar arasında moda başlatan Can da, Akalın'a da Miami'de ev almasını tavsiye etmiş. Akalın'ın kendisine komşu olmasını çok isteyen Can, kolları sıvamış. İki sıkı dost bugünlerde emlakçı emlakçı dolaşıp 'Paramı nereye haryacağımı bilmiyorum' diyen Akalın için uygun fiyata ev bakıyorlar.

Estetik değil tatil yapıyorum

Miami'de ailesiyle yorgunluk atan Sibel Can, yağ aldırdığına dair çıkan haberleri yalanladı! Bol bol güneşlenip denize girdiğini söyleyen Can, "Miami'ye tatile geldim. Yağ falan aldırmadım. Ne estetik operasyonu" dedi.

 

BAŞAK ÇOKAN /Günaydın
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 08:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?