19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Muhtar ve Akkaya'ya trilyonluk dava

Çapkın işadamı Hakan Tankut, Deniz Akkaya ile Reha Muhtar hakkında toplam bir trilyonluk tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Tankut, "70 milyonun önünde şerefimle oynadılar”dedi.

Ünlü kadınlarla yaşadığı aşklarla adını duyuran tekstilci işadamı Hakan Tankut, geçen hafta yayınlanan PİŞTİ programında kendisine hakaret ettikleri iddiasıyla Deniz Akkaya ve Reha Muhtar'ı mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Bu konuda avukatı Salih Çohaz'a gereken yetkiyi verdiğini belirten Hakan Tankut, pazartesi gecesi hayatının en kötü saatlerini yaşadığını belirterek şunları söyledi: "Ne Reha Muhtar ile ne de Deniz Akkaya ile bugüne kadar en ufak bir problemim olmadı. Ancak o gece, ikisi birden benim kişilik haklarıma ve şerefime acımasızca saldırıda bulundu.

Reha Muhtar benim Avrupa Yakası dizisindeki ‘Şesu’ karakteri gibi bir ofisboy olduğumu iddia etti. Beni işi gücü olmayan bir insan gibi tanıttı. Arabalarımın kiralık olduğunu, kadınları kandırıp albüm yaptığımı söyledi. Deniz Akkaya da ona destek çıktı. Sanki başka bir konu yokmuş gibi dakikalarca ekranda bana hakaret yağdırdılar. Ancak programı birlikte sunan Mehmet Ali Erbil ile Ajda Pekkan onlara uymadı.

Onlar beni tanıyorlar ki "Biz bu konuda yorum yapmayacağız" dediler. Tankut, Reha Muhtar ile Deniz Akkaya hakkında yayın yoluyla kişilik haklarına saldırıda bulundukları gerekçesiyle hem ceza, hem de toplam 1 trilyonluk tazminat davası açacağını vurgulayarak şöyle devam etti: "Ben çapkın bir insan olarak tanınabilirim.

Ancak benim bir işadamı kimliğim var. Anadolu'dan aldığım ipliği dokutup, kumaş olarak yurt içine ve yurt dışına satıyorum. Bu işi yıllardır yapıyorum. Ben babadan zengin değilim. Ekmeğimi hala, kumaş toplarını sırtımda taşıyarak kazanıyorum. Allah'a şükür, iyi kazanıyorum, iyi yaşıyorum. Reha Muhtar kıskanıp bana dil uzatacağına dönsün kendi hayatına baksın. Bu yaptığının hesabını Türk adaleti önünde vermeye mecbur kalacak."

Bugün
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 11:09:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?