19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Müjde Ar canlı yayında ağladı


TRT 1'de yayınlanan Altın Adımlar yarışmasında jüri üyeleri yöresel kıyafetler giyip türkü okuyarak izleyenlere sürpriz yaptılar. 

Canlı yayında Sıra Gecesi mizanseni içinde çiğ köfte yoğurulurken, Müjde Ar, Aşkın Nur Yengi, Yavuz Bingöl ve Ahmet Demirbağ yöresel kıyafetler giydi. Aşkın Nur Yengi, 16 kiloluk başlığı nedeniyle zorluk çekerken, stüdyonun sıcaklığı da jüri üyelerini zorladı. Dört jüri üyesi Diyarbakır yöresine ait bir oyun sergilediler. Jüri üyelerinin başarılı gösterisi alkış alırken, Yavuz Bingöl birara eline davul alıp çaldı.


MÜJDE AR'A SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ

Yarışmanın canlı yayınında Müjde Ar'ın doğum günü de pasta kesilerek kutlandı. Kutlamaya Ar'ın eşi Ercan Karakaş, kardeşi Mehtap Ar ile NTV'de birlikte program yaptığı yakın arkadaşı yazar Pınar Kür de katılarak Müjde Ar'a sürpriz yaptılar. Alkışlar arasında sahneye getirilen pastayla birlikte Ar, oldukça duygulu anlar yaşadı.

MÜJDE AR AĞLADI

Yarışmanın konuk jüri üyesi olan Kubat, Müjde Ar'ın annesi rahmetli Aysel Gürel'in sözlerini yazdığı bir türkü okudu. Türküyü dinlerken bir hayli duygulanan Müjde Ar, gözyaşlarını tutamadı ve herkesi hüzünlendiren şu konuşmayı yaptı:

"1954 senesi 21 Haziran günü... Annem İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda Molier'in 'Cimri' oyununu oynuyor. Bana 8 aylık hamile sahnede sancısı tutuyor ve itfaiye arabasıyla doğuma gidiyor. Canım anneciğim ruhun şah olsun, bizlerin göbeği sahnede kesildi. Onsuz ilk doğum gününü de ben sahnede kutluyorum."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 14:25:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?