29
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

'Müslüm Baba hayranıyım'

Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Geleneksel Topçam Şenlikleri'nde sahne alan ünlü sanatçı Davut Güloğlu, sahneye akın eden hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı.

10-12 yaşlarında iken Müslüm Gürses hayranı olduğunu ifade eden Güloğlu, Gürses'e sahnede sarılarak bayıldığını söyledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Topçam Şenlikleri'nde, Kafkas ekiplerinin gösterisinin ardından ünlü sanatçı Songül Karlı sahne aldı. Hemşerileriyle buluşarak hasret gideren Karlı, sahneden inerek hayranlarının arasına girdi. Yoğun ilgiyle karşılaşan Karlı, hayranları ile sahnede oyun havalarına eşlik ederek eğlendi.

Konser sonunda Karlı'ya çiçek takdim eden Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Tokat sevdalısı olduklarını ve bu amaçla hizmet verdiklerini kaydetti. Daha sonra havai fişek ve sinevizyon gösterilerinin arından sahne alan ünlü sanatçı Davut Güloğlu, sevilen parçalarını seslendirdi.

Sahneye çıkarak boynuna sarılan bayan hayranları nedeniyle zor anlar yaşayan Güloğlu, parçaları eşliğinde hayranlarıyla dans etti. Sahneye çıkarak kendine ulaşmak isteyen hayranlarına başından geçen bir anısını anlatan Güloğlu, 10-12 yaşında kardeşi ile Müslüm Gürses konserine gittiğini ifade ederek, "Konserde babanın yanına çıktım dedim. Baba felan diye sarıldım. Sonra ben bayılmışım. Gözümü evde açtım. Yani bu sevgiyi yaşayan bilir. Ayrı bir güzelliği var" dedi.

Daha sonra Müslüm Gürses'ten bir parça seslendiren Güloğlu, yaklaşık 1.5 saat kaldığı sahneden veda ederken hayranlarının hücumuna uğradı. Bir anda sahneye atlayan hayranları nedeniyle Güloğlu zor anlar yaşarken, görevliler sanatçıyı güçlükle koruyabildi. Son parçasını tekrar seslendiren Güloğlu, sahne arkasında bekleyen bir araca binerek konser alanından ayrıldı.

Topçam Şenlikleri'ne Tokat Valisi Dr. Recai Akyel, Belediye Başkanı Adnan Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tokat Milletvekili Dr. Şükrü Ayalan, Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Osman Demir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Boyraz, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 15:52:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?