18
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Müslüm Baba'dan iyi haber!

Kasım ayında geçirdiği by pass ameliyatının ardından uzun süre yoğun bakımda tedavi gören Müslüm Gürses’ten iyi haberler geliyor.

Günden güne güzel haberlerini aldığımız Müslüm Gürses’in ilk isteği tarhana çorbası oldu.

Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses’in menajeri Müslüm Gürses’in sağlık durumunun iyiye gittiğini ve kendine geldiğinde Muhterem Nur’dan tarhana çorbası istediğini söyledi.

Tedavisi süren 'Müslüm Baba'dan' bir güzel haber daha geldi. Müslüm Gürses’in böbrek ve karaciğer fonksiyonlarının tamamen normale döndüğünü belirten sanatçının menajeri Nevzat Takmaz, Müslüm Gürses’in kendine gelir gelmez ilk isteğinin tarhana çorbası olduğunu söyledi.

MÜSLÜM GÜRSES’İN İLK İSTEĞİ

Müslüm Gürses’in Muhterem Nur’dan tarhana çorbası yapmasını istediğini belirten Nevzat Takmaz, ‘Muhterem Abla hemen tarhana çorbası yapıp getirdi ve elleriyle eşine içirdi. Sayın Başbakan'ın aramasına çok memnun oldu. İbrahim Tatlıses, Adnan Şenses, Teoman sık sık arıyorlar. Ancak, iyilik yaptığı, ekmek kazandırdığı çoğu insan hâlâ aramadı, akrabaları aramıyor. Bir şey demiyor ama o çok duygulu bir insandır.’ şeklinde konuştu.

...
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2012 Cumartesi 16:58:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?