22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Musti’’nin kızları

Pop müziğin ünlü ismi Mustafa Sandal, günlerdir radyolarda çalan ve herkesin diline dolanan "İndir" adlı şarkısının klibini geçtiğimiz gün Beylikdüzü’nde bir şantiyede çekti.

Siyasi liderlerin de seçim meydanında kullanmak için istediği, "Devamı Var" adlı albümünün çıkış şarkısı "İndir"in klip çekimlerinde Mustafa Sandal’a, Brezilyalı güzel Alleni Lima eşlik etti. Tanyeli Dans Akademisi’nden dansçı kızların da rol aldığı klipte Sandal, kendisinin yer almadığı bölümlerde de çekimleri bizzat takip etti.

Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğinde klipte Sandal’a eşlik eden Brezilyalı model Alleni Lima, "8 yıldır modellik yapıyorum. Almanya, Milano, Çin gibi ülkelerde çalıştım. İki aydır Türkiye’deyim, burayı çok sevdim" dedi. Albümünün satışından memnun olduğunu söyleyen Sandal, "Albüm çıkalı bir hafta olmasına rağmen 140 bin gibi bir satışa ulaştık. Bu da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Çünkü, ’Devamı Var’ tek şarkılık bir albüm değil. Albümdeki 12 şarkının 12’si de çok güzel. Çoğuna da klip çekeceğiz" dedi.

Kelebek
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 09:48:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?