19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Müzeyyen Senar'a konser şoku

Türk Sanat Müziği'nin dev isimlerinden biri olan Müzeyyen Senar, sahnelere veda ettiğini geldiği programda öğrendi. Senar, basın mensuplarına bu benim konserim, son gecem değil" dedi. 

Usta yorumculardan Müzeyyen Senar, kendisi için düzenlenen Taç Plak gecesinde sahne aldı. Sepetçiler Kasrı'nda gerçekleştirilen gece, renkli görüntülere sahne oldu. Son kez sevenlerinin karşına çıkan Senar'ı dostları son gecesinde yalnız bırakmadı. Misafirler arasında Adnan Şenses, Erol Evgin, Ali-Aysun Kocatepe, Yılmaz Morgül ve Levent Yüksel de hazır bulundu. 

Müzeyyen Senar'ın son kez sahne alacağı duyurulan gecenin bilet fiyatları ise 200 ile 300 YTL arasında değişti. Müzeyyen Senar sahne öncesi habercilere ilginç bir açıklama yaptı. Senar açıklamasında, "Coşkun Erdem bana 3 ay önce Halimpaşa Yalısı'nda bir gece yapacağını söyledi. Bana 'Gelir misin?' dedi? Ben de geleceğimi ve birkaç şarkı okuyabileceğimi söyledim. Bunu benim konserim, son gecem değil. Benim hiçbir şeyden haberim yoktu. Hançerlendim. Bunu kim yaptı bilmiyorum. Bu geceden 1 kuruş dahi almıyorum, söz verdim geldim" dedi. 

Ardından Müzeyyen Senar sahneye çıktı ve şarkılarını seslendirdi. Müzeyyen Senar, geceye geç katılan Bülent Ersoy'a kızdı. Bülent Ersoy ise kendini affettirmek için Senar'a küçük bir hediye sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2006 Çarşamba 18:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?