19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Nadide Sultan: Gençler Hülya Avşar'ı örnek almasın

Geçtiğimiz yıl evlendiği aranjör eşi Murat Sakaryalı'dan 14 Şubatta boşanan Nadide Sultan zor günlerini geride bırakıp Bakırköy Town Center alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. Sultan, "Ben Hülya Avşar gibi medeni olamayacağım. Hülya'nın davranışlarını umarım gençler örnek almaz . Çünkü o ne şu sıralar ne yaptığını bilmiyor" dedi.

Eski eşi ile anlaşarak ayrıldığını söyleyen Nadide Sultan ' Ben Hülya Avşar gibi medeni olamayacağını. Hülya'nın davranışlarını umarım gençler örnek almaz . Çünkü o ne şu sıralar ne yaptığını bilmiyor. Ben eski eşimle asla dost falan kalamam tak sepeti koluna herkes kendi yoluna' diyerek tepkisini gösterdi. Boşanmanın ardından tüm telefonlarını değiştirdiğini söyleyen Nadide Sultan Nadide Sultan ' Murat boşandıktan sonra bazı şeyleri anladı ama iş işten çoktan geçmişti. Çünkü son işmanlık fayda etmiyor. Murat ile konuşmak istemediğim için iki gün önve tüm telefonlarımı değiştirdim.Onu asla affetmeyeceğim. O yaşayan ama benim için ölü birisi' diyerek eski eşine göndermelerde bulundu.

Nadide Sultan hayatına yeni birisinin girebileceğini söyleyerek Ben genç ve güzel bir kadının hayatımda tabiiki bir insan olacaktır. Bütün erkekler aldatıyor demek yanlış olur. Mutlaka iyi ve sadık olanlar da vardır.

Sevenlerinin yoğun ilgisi karşısında duygulu anlar yaşayan Nadide Sultan, "eski mutsuz günlerim geride kaldı. Kendimi yeni çıkaracağım albüm için yoruyorum o kadar' diyerek duygularını ifade etti.
.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2006 Pazar 09:06:13
Güncelleme :26 Mart 2006 Pazar 09:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi_köçek IP: 85.98.45.xxx Tarih : 16.08.2006 14:00:33
öncelikle bizler çevremize iyi örnek olmalıyız.birisini örnek verirken önce aynaya bakıpta örnek vermek gerektiğini düşünüyorum.ben hiç evlenmedim.evlenmeyen birisiyle evlenmek isterim.dul bir bayan veya erkeğinde evlenip boşanmış birisiyle evleneceğine inanıyorum.nekadar doğru düşünüyorum.onuda bilmiyorum.çünkü bizim anadolunun örfü adeti böyle.saygılarımla.erdal geyikçi.KÖÇEK