22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Nazire'den Deniz Seki'ye tehdit

Popçu Deniz Seki, kendisine tehdit mesajları gönderdiğini söylediği Hüsnü Şenlendirici’nin eşi için bugün suç duyurusunda bulunacak

Deniz Seki’nin başı sevgilisi Hüsnü Şenlendirici’nin eşi Nazire Şenlendirici’yle yine dertte. Sanatçı, bir süre önce evini basan Şenlendirici’nin kendisine ölüm tehditleri içeren mesajlar gönderdiğini söyledi. Nazire Şenlendirici’nin cep telefonuna son birkaç gündür, “Hüsnü’nün peşini bırak. Yoksa seni toprağın altına gömerim. Seni öldürürüm, sonra hapiste çürür giderim. Sonunu sen düşün, hayatının sonu olur...” yazılı mesajlar gönderdiğini belirten Seki, suç duyurusu için avukatı Aydın Kurban’a talimat verdi. Bugün Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacak olan Kurban, mesajların Deniz Seki’nin cep telefonunda kayıtlı olduğunu belirtti. Kurban, ”Deniz Hanım, Cuma gününden beri Nazire Şenlendirici’den tehdit edici mesajlar alıyor. Biz de o yüzden yasal işlemleri başlattık. Gereken yapılacak, bu işin peşini bırakmayacağız“ diye konuştu.

Artık konuşmasın

Gözde şarkıcı, Nazire Şenlendirici’nin kendisi hakkında konuşmasını engellemek için de hukuki yola başvuracak. İki kadın arasında bu gelişmeler yaşanırken Hüsnü Şenlendirici, eşi Nazire Hanım’ı boşanmaya ikna etmeye çalışıyor.

Ancak Nazire Şenlendirici, eşine asla boşanmayacağını söylüyor.
Vatan
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2007 Pazartesi 06:44:25
Güncelleme :13 Ağustos 2007 Pazartesi 06:49:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?