22
Mayıs
2024
Çarşamba
MAGAZİN

Neden iç çamaşırı giymiyor?

Yabancı magazin basınında Kylie Minogue, Nicole Kidman ve Britney Spears şu sıralar gündemi meşgul ediyor...

Kardeşine bile güvenmiyor

Ünlü şarkıcı Kylie Minogue, yeni albümünü piyasaya çıkmadan dinlemek isteyen kızkardeşi Dannii Minogue'e bakın ne cevap verdi.

Ünlü şarkıcı Kylie Minogue, ailesine olan bağlılığıyla biliniyor.

Hatta güzel yıldız göğüs kanserine yakalandığında en yakın desteği o dönemde sevgilisi olan aktör Olivier Martinez'den zonra ailesinden özellikle de kızkardeşinden görmüştü.

Ama kariyeri sözkonusu olduğunda Kylie, kızkardeşine bile güvenmiyor.

Ünlü şarkıcı dört yıl aradan sonra hazırladığı ve Kasım ayında piyasaya çıkaracağı yeni albümünü merak edip dinlemek isteyen kızkardeşi Dannii'ye izin vermedi.

Ablası gibi şarkıcı olan Dannii Minogue "Sadece şarkılarını dinlemek istemiştim. Albüm satışa çıkana kadar kendimden başka kimseye dinletmeyeceğime de söz vermiştim. Ama Kylie buna bile izin vermedi" diye konuştu.

 

 

Nicole meydan okuyor

Zarif görüntüsünü kaybetmemek için ilerleyen yaşına rağmen çocuk bile doğurmayan Nicole Kidman mesleği için şişmanlamayı göze aldı.

Kidman, yeni filmi The Reader'daki rolü için daha önce Renee Zellweger'in Bridget Jones rolüne hazırlanırken uyguladığı diyet ile kilo alıyor. Daha şimdiden 5 kilo alan Kidman önümüzdeki haftalarda biraz daha şişmanlayacak.
Her zaman güzel ve ince kalmak için çaba harcayan Kidman'ın bunca kiloyu almak için The Reader'ın yapımcılarından ne kadar ücret alacağı ise merak konusu.

Alman yazar Bernhard Schlink'in ülkemizde Okuyucu adıyla yayınlanan romanından uyarlanan filmde Kidman, 15 yaşında bir yeniyetmeyle tutkulu bir aşk yaşayan 40'lı yaşlarındaki eski bir Nazi'yi canlandıracak.

Kidman daha önce de Saatler filminde Virginia Woolf'u canlandırmak için takma burun kullanarak tanınmaz hale gelmişti. Bu rolü Kidman'a en iyi kadın oyuncu Oscar'ını kazandırmıştı.

Kidman The REader'daki Hanna rolünün de kendisi için bir meydan okuma olduğunu söylüyor.

Neden iç çamaşırı giymiyor 

Britney Spears, bir değil, iki değil, tam dört kez iç çamaşırsız objektiflere yansıdı. Peki, ünlü şarkıcı neden iç çamaşırı giymiyor? Herkes Britney’in dikkat çekmek istediğini düşünüyor. Ancak yıldızın yakın arkadaşı Tuesday Knight, farklı düşünüyor.

Skandallar kraliçesi olarak anılan Britney Spears’ın defalarca iç çamaşırsız görüntülenmesi, ABD kamuoyunda seksi şarkıcının bu uygunsuz davranışı bilinçli şekilde yaptığı kanısının oluşmasına neden oldu.

Herkes, Britney’in dikkat çekmek için iç çamaşırı giymediğini düşünüyor ancak farklı düşünenler de var. In Touch dergisine konuşan, Britney Spears’ın mücevher tasarımcısı arkadaşı Tuesday Knight, ünlü şarkıcının iç çamaşırı giymeme alışkanlığını Kevin Federline’den boşanmasına bağlıyor: "Britney, Kevin’dan ayrıldıktan sonra kendini güvende hissetmemeye başladı ve bu yüzden de en özel yerlerini sergiliyor. Britney’in iç çamaşırı giymemesinin nedenin güvensizlik duygusu..." Knight, Britney’in iç çamaşırı giymemesine bir diğer neden olarak ünlü şarkıcının basınla dalga geçmesini gösteriyor: "Paris (Hilton), Lindsay (Lohan) ve Britney aralarında konuşurlarken duydum. Bu üçlü ’Basınla nasıl dalga geçeriz’ diye düşünerek ortak hareket ediyorlar. Britney’in iç çamaşırı giymemesinde bu şakaların da payı var."

İç çamaşırı giymediği için Britney ile tartıştığını belirten Knight, ilginç açıklamalarına şu sözler son noktayı koyuyor: "Britney’in iç çamaşır giymemesi onu çok zor durumda bıraktı. Kimse onu iyi bir anne olarak görmüyor. Aslında Britney, Kevin’dan (Federline) daha iyi bir ebeveyn. Britney’in hayatını Kevin yok etti. Britney, Kevin ile tanıştıktan sonra ruhsal açıdan büyük bunalımlar yaşadı."

Teşhircilik suçundan yargılanabilir

Psikiyatrlara göre ise Britney dikkat çekmek için iç çamaşırı giymiyor. Dr. Joyce Brothers, ünlü şarkıcının ruh halini "Dikkat çekmek için böyle davranıyor. Sürekli dikkat çekme istediği insanları bu tür uygunsuz hareketlere sürükler..." sözleriyle özetliyor.

Eğer Britney iç çamaşırı giymeyip, basına uygunsuz fotoğraflar vermeye devam ederse ünlü şarkıcının hukuki açıdan da sorunlar yaşayacağı belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak New York’lu ünlü avukat Myles Alderman Jr., "Teşhircilik suçu herkes gibi Britney için de geçerli. Eğer Britney iç çamaşırı giymeyip, bu durumunun fotoğraflanmasına bilinçli bir şekilde katkıda bulunuyorsa hakkında dava açılabilir" diyor.

Basından
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 11:17:06
Güncelleme :22 Ekim 2007 Pazartesi 11:24:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?