19
Mayıs
2024
Pazar
MAGAZİN

Nicole Kidman yarasa gibi!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dünyaca ünlü bir estetik cerrahı Nicole Kidman’ın çok fazla botoks iğnesi yaptırdığını ve bir yarasaya benzediğini söyledi.

Botoks uzmanı olan Doktor Martin Braun, Kidman’ın “donmuş ve tuhaf” bir yüz ifadesi olduğunu bunun yaşlanmaya karşı kullanılan botoks’dan kaynaklandığını belirtti.

40 yaşındaki Kidman görüntüsünün tamamen doğal olduğu konusunda ısrar edereken, Braun Hollywood yıldızının “yanlış zamanda aşırı derecede” botoks kullandığını söylüyor.

Braun, Avustralya’da düzenlenen bir kozmetik tıp konfernasında yaptığı konuşmada Kidman’ı örnek göstererek, “kaşları aşırı derecede kaldırılmış bir yarasaya benziyor. Kaşların ortası aşağı düşmüş,” dedi.

Doktor Braun, “Kidman, Oscar ödülünü alırken ağlıyor ama hiçbirşey hareket etmiyor,” diye konuştu.

Botoks uzmanı doktor botoks kullananalara yaptığı tavsiyede önemli bir gün öncesi teni pürüzsüz hale getiren iğne yaptırtmak yerine, iki ya da üç ay öncesinden yaptırtıp etkisinin biraz geçmesi için zaman tanınması gerektiğini de belirtti.

Braun, botoks için gelen kadınların Nicole Kidman gibi ünlülerin fotoğraflarını göstererek “böyle görünmek istemiyoruz,” dediklerini de ifade etti.

Botoks yüz kaslarını dört ila altı aylık bir süre içinde felç ederek kırışıklıkların az gibi görünmesini sağlıyor.

CNN
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 16:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?